TRAILER: Toekomstreiziger Chris Pratt moet mensheid redden van buitenaardsen in ‘Tomorrow War’

The Tomorrow War trailer

TRAILER: Toekomstreiziger Chris Pratt moet mensheid redden van buitenaardsen in ‘Tomorrow War’

Toekomstreiziger Chris Pratt moet de mensheid redden van buitenaardse dreiging in de aankomende sci-fi-film Tomorrow War. Check snel de trailer.

Een nieuwe science fiction-film vol met tijdreizen en buitenaardse dreiging is onderweg naar streamingplatform Prime Video. In de hoofdrollen zien we Chris Pratt, Yvonne Strahovski en J.K. Simmons. Hierboven zie je de eerste beelden van de film.

In The Tomorrow War is de wereld verbijsterd wanneer een groep tijdreizigers uit het jaar 2051 arriveert om een dringende boodschap af te leveren: Dertig jaar in de toekomst verliest de mensheid een wereldwijde oorlog tegen een dodelijke buitenaardse soort. De enige hoop op overleving is dat soldaten en burgers uit het heden naar de toekomst worden getransporteerd en zich bij de strijd aansluiten. Onder de gerekruteerden is middelbare schoolleraar en familieman Dan Forester (Pratt). Vastbesloten om de wereld te redden voor zijn jonge dochter, werkt Dan samen met een briljante wetenschapper (Strahovski) en zijn vervreemde vader (Simmons). Het wordt een wanhopige zoektocht om het lot van de planeet te herschrijven.

The Tomorrow War gaat 2 juli 2021 wereldwijd in première op Prime Video

Post a Comment

#Volg ons op Instagram