Meer beelden adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Leaf” duiken op

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Leaf"

Meer beelden adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Leaf” duiken op

Meer beelden van de adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Leaf” sneakers zijn opgedoken en tonen nieuwe variant van populair schoenmodel.

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Leaf"

De adidas YEEZY BOOST 350 V2 is misschien wel de meest populaire sneaker van Kanye West in samenwerking met adidas. Dit jaar wordt de catalogus uitgebreid met een overvloed aan nieuwe uitvoeringen, waaronder deze “Leaf”-colorway, die eerder nog lekte als “Bone & Blue”.

In tegenstelling tot de aankomende “MX Rock”, die speelse gemarmerde patronen draagt ​​door het hele PrimeKnit-bovenwerk, gaat dit model in plaats daarvan voor een veel schonere basis. Een lichtere beige tint voert hier de boventoon en wordt gecontrasteerd door een dunne zwarte lijn die begint bij de teenpunten en helemaal doorloopt tot aan de bumper, iets wat we niet vak zagen. Meer neutrale tinten worden hier vervolgens getoond middels de gedempte bruine accenten op de veters en binnenvoering. De bodems van deze adidas YEEZY’s zetten de aardse energie niet voort, maar kiezen in plaats daarvan voor een ijsblauwe tint over de geribbelde tussenzolen en buitenzolen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door sneakertigger (@sneakertigger)

Er is nog geen woord gerept over wanneer deze sneakers officieel worden gelanceerd, maar we verwacht dat adidas en geselecteerde retailers ze de komende maanden waarschijnlijk zullen verkopen voor de standaardprijs van € 220.

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Leaf"

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Leaf"

Fotocredits: Sneakertigger

Post a Comment

#Volg ons op Instagram