TRAILER: Marvel onthult trailer van martial arts-film ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings trailer marvel

TRAILER: Marvel onthult trailer van martial arts-film ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’

Marvel heeft de eerste trailer van martial arts-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings onthuld. De film verschijnt begin september in de bioscoop.

Marvel Studios heeft de eerste trailer uitgebracht voor de nieuwe vechtsportfilm Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. De previewclip zit boordevol martial arts-actie, en vermeldt dat de film op 3 september in de bioscoop zal verschijnen.

In de film zien we acteur Simu Liu als Shang-Chi en Awkwafina als zijn goede vriendin Katy. Tony Leung speelt Shang-Chi’s vader Wenwu, die door Entertainment Weekly wordt beschreven als “een machtige, oude figuur die zijn zoon heeft getraind om in zijn criminele voetsporen te treden”. Uiteindelijk moet Shang-Chi zijn verleden onder ogen zien terwijl hij de mysterieuze Ten Rings-organisatie betreedt.

Michelle Yeoh, Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu en Ronny Chieng zijn ook te zien in de film, die wordt geregisseerd door Destin Daniel Cretton.

Liu toonde de officiële poster van de film op Instagram en prees de film als “een viering van onze cultuur en een strijdkreet voor het vergeten, het ongeziene en het over het hoofd geziene.” Hij merkte ook op dat elk personage in de film is behandeld met “rijke nuance en dimensionaliteit”.

Shang-Chi wordt de 25e film in de Marvel Cinematic Universe en brenft de Shang-Chi-mythos naar het grote scherm.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Simu Liu (刘思慕) (@simuliu)

Post a Comment

#Volg ons op Instagram