Eerste blik op de Supreme x Nike Air Max 96 “Camo”

Supreme x Nike Air Max 96 "Camo"

Eerste blik op de Supreme x Nike Air Max 96 “Camo”

We hebben een eerste blik op de Supreme x Nike Air Max 96 “Camo”, waarbij het klassieke model is voorzien van transparante ramen.

Supreme x Nike Air Max 96 "Camo"

Stadium Goods

Elk jaar weer zien we Supreme terugkomen binnen een breed scala aan samenwerkingsprojecten. Het zijn echter de projecten met Nike die misschien wel tot de meeste opwinding leiden. De twee merken begonnen het jaar met een Nike SB Dunk Low-collectie die een eerbetoon was aan het hooggewaardeerde assortiment uit 2003, en nu zullen beide merken een Air Max 96 “Camo” colorway uitbrengen. Afbeeldingen van dit model zijn nu opgedoken, vlak nadat we al een ‘Black’ colorway uit het assortiment zagen.

Net als de zwart gekleurde tegenhanger is deze vertolking ook verstoken van enige gezwollen mesh-panelen die je normaal gesproken op het silhouet van ’96 ziet, en in plaats daarvan pronkt met transparante vensters in de zijwanden en op de teenboxen. Leren overlays op de laterale en mediale panelen, evenals op de hielen, trekken hier de meeste aandacht, aangezien ze gekleed zijn met camouflagepatronen van “Dark Army”. Branding is aanwezig op de hielen en bovenop de tongen, waarvan de eerste pronkt met een zilveren banner, terwijl de laatste gebruik maakt van een boxlogo en de naam van het uit NYC afkomstige merk op herhalende wijze tot aan de bovenkant van de olijfkleurige hals zichtbaar is. Inlegzolen zijn ook versierd met een oversized “Supreme”-detaillering over de hele lengte. Meer “Speed ​​Red”-details zijn te zien op de Swooshes die achterop zichtbaar zijn. Tussenzolen zijn in een gedempte groene toon zichtbaar en worden gecombineerd met volledig zwarte loopvlakken.

Bekijk hieronder een eerste blik op de Supreme x Nike Air Max 96 “Camo” en verwacht de sneakers ergens in de komende maanden in de winkel.

Supreme x Nike Air Max 96 "Camo"

Supreme x Nike Air Max 96 "Camo"

Supreme x Nike Air Max 96 "Camo"

Supreme x Nike Air Max 96 "Camo"

Fotocredits: StadiumGoods

Post a Comment

#Volg ons op Instagram