GIVEAWAY: De premium koptelefoons van Gerrard Street zijn eindelijk ook los te koop!

Gerrard Street PRINCE review kopen

GIVEAWAY: De premium koptelefoons van Gerrard Street zijn eindelijk ook los te koop!

De premium koptelefoons van leaseconcept Gerrard Street zijn nu eindelijk ook te koop en de Gerrard Street PRINCE geven wij weg!

Gerrard Street PRINCE review kopen

Mocht je nog niet hebben gehoord van het Rotterdamse audiomerk Gerrard Street, dan is het de hoogste tijd. Na een succesvolle periode is niet alleen gebleken dat hun leaseconcept met premium headphones an sich erg goed werkt, maar dat juist ook de kwaliteit van deze draadloze koptelefoons wordt geroemd. Om de consument die nog niet toe is aan leasen tegemoet te komen, heeft Gerrard Street daarom besloten om zijn hoogstaande hoofdtelefoons nu ook los te verkopen.

De pioniers van Gerrard Street bieden al enige tijd drie modulaire headphones aan die je voor een vast bedrag per jaar huurt. Het grote voordeel hiervan is de modulaire opzet, waarbij de duurzame koptelefoon zich ontdoet van het wegwerpkarakter. Is er namelijk een onderdeel van het product aan vervanging of reparatie toe, dan krijg je dit toegestuurd. Een slimme manier om een draadloze koptelefoon het eeuwige leven te geven, waarbij direct het milieu positief wordt beïnvloed. Er is immers minder rommel en we gaan veel bewuster om met ‘onze’ producten.

Gerrard Street PRINCE, BOSS en DAY nu ook te koop

De collectie van Gerrard Street bestaat uit een drietal fraaie headphones. Het merk zelf zegt dat ze wereldklasse geluid biedt met een life-time garantie. Wij moeten eerlijk zeggen, nadat we de PRINCE hebben geprobeerd, weten we niet zo goed wat we nog meer zouden willen van een draadloze koptelefoon. Qua techniek loopt hij voorop, hij is licht en comfortabel, heeft een fraaie autonomie en een fijne klank.

Alhoewel wij het leaseconcept in de kern toejuichen, vinden we het wel erg verstandig dat Gerrard Street de collectie nu ook te koop aanbiedt. Leasen is een fenomeen dat de ene generatie – hello Gen Z! – momenteel nog iets beter ligt dan de andere, en het zou zonde zijn als niet iedereen kan genieten van de bijzonder goede hoofdtelefoons. Groot voordeel van de lease ten opzichte van een exemplaar kopen, is natuurlijk wel dat het dus 100% modulair is en komt met Free Repairs Forever.

Omdat wij jullie ook kennis willen laten maken met het merk, geven wij de meest luxueuze variant weg, de PRINCE. Lees snel verder hoe je meedoet.

Gerrard Street PRINCE BAY BOSS review kopen

Gerrard Street PRINCE

De doos die je ontvangt doet wellicht de wenkbrauwen fronzen, maar dat is het voordeel van modulair. Want, omdat je de duurzame koptelefoon – heel simpel – even zelf in elkaar moet klikken en draaien, kan het geheel in een platte doos die bijna door de brievenbus past. Laat je echter niet van de wijs brengen, na een minuut of twee ben je gereed en staat je een hele fijne luisterervaring te wachten.

De PRINCE is goed, en loopt qua techniek zelfs voorop in de markt. Met Bluetooth 5.0 en ondersteuning voor de aptX-codec zijn een snelle koppeling met de smartphone en een goede geluidskwaliteit gegarandeerd. Heb je een iPhone in plaats Android-telefoon, schakel dan over naar de AAC-codec. Opladen doen we via een USB-C-kabel en de telefoonoplader, waarna we minstens 22 uur luisterplezier hebben.

Gerrard Street PRINCE doos review kopen

De PRINCE beschikt ook over de krachtigste digital noise cancelling van dit moment. Hierdoor wordt omgevingsgeluid geblokkeerd en kunnen we nog meer opgaan in het haarscherpe geluid van onze favoriete tracks. Deze eigenschap is te bedienen via een knop bij het rechteroor, terwijl je links de volumeknop vindt. De ruisonderdrukking kun je overigens volledig uitschakelen, of je switcht tussen ambient modus en maximale noice cancelling. Schakel je de laatste helemaal uit, dan heeft de headset wel tot 44 uur autonomie in plaats van 22 uur. Bij ambient modus hoor je trouwens wel relatief veel omgevingsgeluid.

Qua draagcomfort is er ook weinig op de Gerrard Street Prince aan te merken. Dikke oorkussens van zacht materiaal omsluiten de oren uitstekend. Het stemgeluid komt goed door en de bas is lekker diep. Omdat het om een draadloze koptelefoon gaat, heb je ook alle bewegingsvrijheid.

Voor slechts € 125 euro per jaar lease je hier de Gerrard Street PRINCE koptelefoon met Free Repairs Forever, maar je kunt er nu dus ook voor kiezen om de headphones te kopen. De prijs hiervan is nu tijdelijk van € 375,- verlaagt naar € 299,-. Per jaar huren kan al vanaf € 75,-.

Gerrard Street PRINCE review kopen

Win jouw eigen Gerrard Street PRINCE

Maak kans op een Gerrard Street PRINCE koptelefoon t.w.v. € 375,- door heel simpel mee te doen met onze giveaway. Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘PRINCE’ en:

  • Volg ons op Instagram
  • Like op IG onze laatste 4 foto’s
  • Een berichtje achterlaten onder een post doet wonderen..

Wie weet ontvang jij binnenkort jouw eigen luxe koptelefoon van Gerrard Street!

Succes!

Meedoen kan tot 25 april en de winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Gerrard Street PRINCE review kopen

Post a Comment

#Volg ons op Instagram