Bang & Olufsen’s nieuwe Beosound Emerge-luidspreker oogt als een boek

Bang & Olufsen Beosound Emerge draadloze speakers

Bang & Olufsen’s nieuwe Beosound Emerge-luidspreker oogt als een boek

De nieuwe Bang & Olufsen Beosound Emerge-luidspreker oogt als een boek en is mede ontworpen door Benjamin Hubert van LAYER.

Bang & Olufsen Beosound Emerge draadloze speakers

Bang & Olufsen heeft zo lijkt het de perfecte luidspreker gecreëerd voor hen die hun woonruimte willen maximaliseren zonder hun luisterervaring op te offeren. Met de introductie van de Beosound Emerge brengt het designerelektronicamerk opnieuw een interessante toevoeging aan ons interieur.

Ontworpen in samenwerking met terugkerend partner Benjamin Hubert van de ontwerpstudio LAYER, is de Emerge ontworpen om er niet alleen uit te zien als de vorm van een boek, maar ook om netjes op een boekenplank te passen.

Omdat hij lijkt op andere boeken op een boekenplank, past hij bijna naadloos tussen jouw boekencatalogus, waardoor het er natuurlijk en bescheiden uitziet. Zoals bij alle producten van Bang & Olufsen, is de geluidskwaliteit echter allesbehalve bescheiden, aangezien het een assertief, helder, scherp, maar diep en rond geluid levert – wat te danken is aan het uitgebreide ontwerpprofiel.

De zijkanten wikkelen zich als een rug om de luidspreker, terwijl de voorkant van de luidspreker is gemarkeerd met de naam van Bang & Olufsen, zoals de naam van een auteur in een boek. Bovendien heeft het audiobedrijf ervoor gezorgd dat dit tijdloze ontwerp in de toekomst up-to-date blijft, omdat het software-updates kan accepteren die de luidspreker toekomstbestendig te maken.

Bekijk de Bang & Olufsen Beosound Emerge hieronder en koop de luidspreker bij geselecteerde winkels en via de website van Bang & Olufsen. De spreker zal op grotere schaal worden uitgebracht in de herfst van 2021, met nu twee kleuren die beschikbaar zijn: “Gold Tone” voor € 749, of “Black Anthracite” voor een verkoopprijs van € 599.

Bang & Olufsen Beosound Emerge

Bang & Olufsen Beosound Emerge

Post a Comment

#Volg ons op Instagram