Eerste blik op de Supreme x Nike Air Max 96 “Black”

Supreme x Nike Air Max 96 "Black"

Eerste blik op de Supreme x Nike Air Max 96 “Black”

Een eerste blik op de Supreme x Nike Air Max 96 “Black” sneakers, die zijn voorzien van doorzichtige panelen met uitzicht op de gemerkte zooltjes.

Supreme x Nike Air Max 96 "Black"

Eerder dit jaar bundelden Supreme en Nike hun krachten gebundeld middels onder meer een SB Dunk Low-collectie. Het ‘World Famous’-merk en de Swoosh hebben echter meer voor ons in petto, met nu een Nike Air Max 96-collectie in aantocht, waarvan de’ Black’-colorway  is gelekt.

De Nike Sportswear sneaker – die oorspronkelijk in 1996 werd gelanceerd – heeft sinds 2016 geen retro-release meer gekregen, en het in NYC gevestigde streetwearmerk heeft de constructies van de schoen nu aangepast met een speelse flair. Het model – dat traditioneel is voorzien van opgeblazen mesh-panelen – is aangepast met behulp van doorschijnende vensters, waardoor je een kijkje kunt nemen in de schoen en de gedurfde rode voetbedden van het Supreme-merk kunt zien. Rondom deze ramen bevinden zich zwart leer dat de zijwanden en de teenboxen vormt, evenals ton-sur-ton getrommelde leren overlays op de hielen, waarvan de laatste is versierd met een grijze Supreme-plaat.

Ook het tonggebied wordt gemarkeerd door ‘Speed ​​Red’-logo’s, naast de zich herhalende Supreme-branding net eronder. Swooshes die zich richting de laterale en mediale hielen bevinden zijn eveneens gedrapeerd met rode kleur. De met Air Max beladen tussenzolen en het loopvlak gaan verder met het donkere thema en zijn zichtbaar in de volledig zwarte esthetiek.

Er is nog geen releasedatum voor Supreme x Nike Air Max 96 “Black” vrijgegeven door Nike of Supreme, maar men verwacht dat ze in de komende maanden zullen worden gelanceerd.

Supreme x Nike Air Max 96 "Black"

Supreme x Nike Air Max 96 "Black"

Post a Comment

#Volg ons op Instagram