TRAILER: ‘Tom Clancy’s Without Remorse’ heeft nieuwe previewclip

Tom Clancy's Without Remorse

TRAILER: ‘Tom Clancy’s Without Remorse’ heeft nieuwe previewclip

Een nieuwe Tom Clancy’s Without Remorse trailer is te online te zien. De thriller verschijnt op 30 april bij Prime Video.

De aankomende Prime Video-film Tom Clancy’s Without Remorse heeft een laatste trailer gekregen. De film, gebaseerd op Tom Clancy’s populaire CIA-personages uit zijn spannende boekenreeks, draait om een een elite Navy SEAL die een internationale samenzwering ontdekt terwijl hij gerechtigheid zoekt voor de moord op zijn zwangere vrouw.

Dit is de explosieve ontstaansgeschiedenis van actieheld John Clark – een van de meest populaire personages in het Jack Ryan-universum van auteur Tom Clancy. Wanneer een groep Russische soldaten zijn familie vermoordt als vergelding voor zijn rol in een top-secret operatie, achtervolgt Sr. Chief John Kelly de moordenaars koste wat het kost. Samen met een collega SEAL en een schimmige CIA-agent onthult Kelly’s missie zonder het te weten een heimelijk complot dat de VS en Rusland in een totale oorlog dreigt te storten. Kelly wordt verscheurd tussen persoonlijke eer en loyaliteit aan zijn land. Hij moet zonder wroeging de strijd aangaan met zijn vijanden als hij een ramp wil afwenden en de machtige figuren achter het complot wil ontmaskeren.

De spannende actiethriller van Clancy is vanaf 30 april te zien bij Prime Video.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram