TRAILER: De officiële trailer van nieuwe superheldenserie ‘Jupiter’s Legacy’ is hier

Jupiter's Legacy netflix

TRAILER: De officiële trailer van nieuwe superheldenserie ‘Jupiter’s Legacy’ is hier

De officiële trailer van nieuwe superheldenserie Jupiter’s Legacy is nu te zien. De serie verschijnt in mei 2021 bij Netflix.

Netflix introduceert de officiële trailer voor de aanstaande live-action-versie van de originele Image Comics-serie van Mark Millar en Frank Quitely, Jupiter’s Legacy. De serie verschijnt in mei bij de streamingdienst.

De show volgt een groep eerste generatie superhelden die zich tot hun kinderen wendt in de hoop dat ze hun nalatenschap voortzetten, na bijna een eeuw lang de mensheid veilig te hebben gehouden. Er ontstaan ​​echter spanningen wanneer de jongere groep superhelden hun waarde wil bewijzen, terwijl ze de zeer publieke en legendarische reputatie van hun ouders eer aan doen. De serie verkent de uitdagingen en worstelingen van de nieuwe generatie, terwijl ze door zowel problemen in de wereld als de dynamiek binnen het gezin en macht navigeren.

In Jupiters Legacy spelen Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade en Matt Lanter de hoofdrollen. Zowel Millar als Quitely zullen als uitvoerende producenten fungeren naast Lorenzo Di Bonaventura, Dan McDermott, Steven S. DeKnight, James Middleton en Sang Kyu Kim.

Bekijk de officiële trailer bovenaan. Het eerste seizoen van Jupiter’s Legacy zal vanaf 7 mei beschikbaar zijn voor streaming op Netflix.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram