GIVEAWAY: ‘OUTRIDERS’ is nu verkrijgbaar en wij geven de game weg

GIVEAWAY: ‘OUTRIDERS’ is nu verkrijgbaar en wij geven de game weg

OUTRIDERS is nu verkrijgbaar en wij geven de RPG-shooter weg. Wil jij de game winnen voor de PlayStation 4?

De intense RPG-Shooter OUTRIDERS is nu in de winkel en online verkrijgbaar. De brute RPG-shooter – die zich afspeelt in een originele, duistere sci-fi-wereld – is te koop voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en PC.

Terwijl het laatste restje van de mensheid langzaam doodbloedt in de loopgraven van de ruige, meedogenloze wereld van Enoch, ontwaak jij als een van de laatste Outriders en een Altered, die beschikt over ongelooflijke krachten. Begin een epische reis over een vijandige planeet waarop al het hypergeëvolueerde leven uit is op jouw dood.

Kies uit vier verschillende klassen en gebruik diepgaande en flexibele aanpassingsopties om je personage af te stemmen op je eigen speelstijl. Verzamel even geweldige als gestoorde guns en gear, en maak gebruik van vernietigende superkrachten. Blijf agressief, dood om te genezen, en breng het gevecht naar je vijanden in de single player of met maximaal drie andere spelers in de co-op. Volg de epische verhalende campaign om steeds dieper in de onbekende omgevingen door te dringen.

Ontdekkingsreis

“Het is heel spannend om spelers eindelijk te laten ontdekken waar we de afgelopen vijf jaar aan hebben gewerkt,” zegt Bartek Kmita, creative director bij ontwikkelaar People Can Fly. “Met OUTRIDERS hebben we de game gemaakt die we zelf altijd al wilden spelen. Het is een geweldige reis geweest om hier te komen, maar hopelijk is dit nog maar het begin van iets veel groters. We kunnen niet wachten om jullie op Henoch te ontmoeten!”

Zowel de gratis demo als het volledige spel zijn nu verkrijgbaar voor alles gameconsoles en PC. Ga voor meer informatie naar de officiële website.

OUTRIDERS Playstaion 4Win OUTRIDERS voor de PlayStation 4!

Wil jij de actierijke game winnen voor de PS4?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met hierin het onderwerp ‘OUT’ en je maakt kans op een exemplaar.

Succes!

Meedoen kan tot 13 april en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram