TRAILER: Andrew Garfield en Maya Hawke ontdekken de gevaren van virale roem in Gia Coppola’s film ‘Mainstream’

Mainstream trailer Andrew Garfield

TRAILER: Andrew Garfield en Maya Hawke ontdekken de gevaren van virale roem in Gia Coppola’s film ‘Mainstream’

Andrew Garfield en Maya Hawke ontdekken de gevaren van virale roem in Gia Coppola’s film Mainstream. Bekijk nu de trailer!

Er is een nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende film Mainstream van Gia Coppola, met in de hoofdrol Andrew Garfield en Maya Hawke.

Het drama is de eerste speelfilm van Coppola sinds Palo Alto uit 2013 en volgt het verhaal van de charismatische Link (Garfield), een ambitieloze man die doelloos door Hollywood reist, en de rouwende Frankie (Hawke), een barvrouw die onlangs haar vader verloor. Het paar kruist elkaar voortdurend totdat Frankie op een dag besluit om een ​​video van een van Link’s tirades online te plaatsen. Deze clip gaat verrassend genoeg viraal en Link en Frankie, samen met haar collega Jake (Nat Wolff, ook uit Palo Alto), vinden zichzelf plotseling terug als the next big thing op internet. Terwijl de drie ware internetsterren lijken te worden, worden ze opgepikt door ene Mark Schwartz (Jason Schwartzman), een zakelijk personage dat lijkt te willen profiteren van de nieuwe beroemdheden en ze mogelijk uit elkaar haalt.

In een eerder interview bestempelde de filmmaker haar film als “een liefdesverhaal van verliefd zijn op iemand die niet van zichzelf houdt, tegenover de nieuwe opkomende cultuur van de wereld van vandaag”. Coppola wordt vergezeld door La La Land-producer Fred Berger, die Mainstream “een leuke snelle aantrekkelijke rit” noemde. Hij zei: “Het draait een spiegel naar het publiek in termen van hoe we omgaan met andere mensen en hoe we omgaan met sociale media en reageren op prikkels die ons de hele dag subliminaal worden gestuurd”, en voegde eraan toe: “Het is pas wanneer de film eindigt dat jij je realiseert dat je een volledige maaltijd aan provocerende vragen hebt gehad. En een deel van het plezier is om te zien hoe Andrew totaal verschuift van elke persona die je eerder met hem hebt geïdentificeerd.”

Bekijk de trailer bovenaan. Mainstream moet begin mei in première gaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram