Conor McGregor vs. Dustin Poirier III officieel bevestigd

Poirier vs McGregor 3 ufc 264 10 juli

Conor McGregor vs. Dustin Poirier III officieel bevestigd

Conor McGregor vs. Dustin Poirier III is officieel bevestigd door UFC. De partij wordt de hoofdpartij van UFC 264, later dit jaar.

Na hun UFC 257-gevecht vanuit de Etihad Arena op UFC Fight Island, wordt nu bevestigd dat op Yas Island, Abu Dhabi, Conor McGregor en Dustin Poirier voor de derde keer tegenover elkaar zullen staan. De twee MMA-vechters kondigden op sociale media hun UFC 264-headline-gevecht officieel aan na maanden van geruchten.

UFC-president Dana White zou naar verluidt het gevecht in Las Vegas willen houden in juli, in de hoop publiek toe te laten ondanks de aanhoudende COVID-19-pandemie. De UFC zal zijn aanstaande UFC 261-evenement houden in de VyStar Veterans Memorial Arena van Jacksonville met een capaciteit van 15.000 fans.

Het trilogiegevecht zal een ​​einde moeten maken aan de al lang bestaande saga tussen McGregor en Poirier, die begon in 2014 toen ‘The Notorious’ de UFC 178-ontmoeting via TKO in slechts 106 seconden beëindigde. McGregor zou toen zowel de UFC Featherweight Championship- als de Lightweight Championship-titels veiligstellen voordat hij de Octagon verliet om ‘met pensioen te gaan’. Poirier zou zijn verlies echter wreken tijdens hun tweede ontmoeting in januari van dit jaar, ditmaal tegen zichtbaar andere Ierse vechter.

Het is belangrijk op te merken dat de UFC 264-wedstrijd niet in het teken zal staan voor de vacante UFC Lightweight Championship-titel, die ontstond na het vertrek van Khabib Nurmagomedov uit de sport. De nieuw getekende vechter Michael Chandler zal het opnemen tegen Charles Oliveira voor de vacante titel, terwijl Justin Gaethje wacht als de nummer één kanshebber hierna. De winnaar van McGregor vs. Poirier III zal vervolgens de kans krijgen om de ladder richting de dan gekroonde kampioen te beklimmen voor een title shot.

Check UFC 264 op 10 juli om Conor McGregor vs. Dustin Poirier III te bekijken. Ontdek ook Conor McGregor’s UFC workout & dieet.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram