adidas YEEZY BOOST 700 MNVN “Blue Tint” officieel onthuld

adidas YEEZY BOOST 700 MNVN "Blue Tint"

adidas YEEZY BOOST 700 MNVN “Blue Tint” officieel onthuld

De adidas YEEZY BOOST 700 MNVN “Blue Tint” is officieel onthuld. De nieuwe YEEZY sneakers zullen deze zomer verkrijgbaar zijn.

adidas YEEZY BOOST 700 MNVN "Blue Tint"

Het YEEZY BOOST 700 MNVN-model had een sterk 2020, waarbij de sneaker uit werd gebracht in een overvloed aan fijne kleurstellingen, zoals de “Phosphor”, “Bone” en “Triple Black”. Voor de lente van 2021 streeft adidas ernaar om de opvallende schoen opnieuw in de spotlights te zetten, met onder meer deze poederachtige YEEZY BOOST 700 MNVN “Blue Tint” colorway.

Het bovenwerk van deze schoen van Kanye West en het sportmerk lijkt op de andere uitgaven die we eerder hebben gezien. Accenten zijn nog steeds verdeeld over zwarte en reflecterende delen, waarbij de eerste te zien is bij de hals en bungee-achtige veters, evenals de voorvoet- en hieloverlays, terwijl de laatste het meest uitgesproken is op de 700-branding van de zijpanelen. De “blauwe tint” wordt opgeroepen om de laterale en mediale kanten te domineren, en de schoen op te fleuren met een voor de lente geschikte gevoeligheid.

Onderop is de middenzool – die rechtstreeks van de originele adidas YEEZY BOOST 700 V1 is gehaald – bekleed met een antracietkleurige buitenkant, en de loopvlakken zetten het donkere thema voort door helemaal in het zwart op te duiken

Adidas moet de releasedatum nog bevestigen, maar de verwachting is dat deze officieel in de zomer van 2021 zullen worden gelanceerd. De verkoopprijs wordt vastgesteld op de gebruikelijke € 220,-.

adidas YEEZY BOOST 700 MNVN "Blue Tint"

adidas YEEZY BOOST 700 MNVN "Blue Tint"

Post a Comment

#Volg ons op Instagram