Clubhouse gaat betaalmethoden introduceren

clubhouse betalen verdienen

Clubhouse gaat betaalmethoden introduceren

Clubhouse gaat betaalmethoden introduceren zodat creators eindelijk hun activiteiten kunnen monetizen. Gebruik jij de app?

clubhouse betalen verdienen

In Clubhouse kunnen gebruikers zeer binnenkort directe betalingen aan creators doen. Sinds de explosieve groei is dit de eerste keer dat de app voor sociale audio een tool gaat bieden voor het genereren van inkomsten. Met andere woorden, je kunt eindelijk een verdienmodel koppelen aan de populaire app!

Betaalsystemen worden rechtstreeks in de app gebouwd en Clubhouse heeft zijn gebruikers verzekerd dat er niet op gekort zal worden middels bijvoorbeeld een extra fee voor de app-makers zelf. Door de zaken zo eenvoudig en direct mogelijk te houden, betekent dit dat creators kunnen genieten van de volledige betaling die een gebruiker ze stuurt.

Om een betaling uit te voeren, kan een gebruiker op zijn/haar profiel te tikken, op “Geld verzenden” te drukken om vervolgens het gewenste bedrag in te voeren en te verzenden. Er is voor de donateur wel een kleine verwerkingsvergoeding die naar Stripe gaat, de partnerbetalingsverwerker van Clubhouse – gebruikers kunnen betalen met een creditcard of een bankpas.

Aangezien deze nieuwe functie zich nog in de testfase bevindt, zal niet iedereen betalingen ontvangen. Clubhouse is van plan het op grotere schaal beschikbaar te maken na “te zijn begonnen met een kleine testgroep.” Gebruik jij de app al op jouw iPhone?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram