Omega verrast met volledig zwarte keramische Seamaster Diver 300M Black Black

Omega Seamaster Diver 300M Black Black

Omega verrast met volledig zwarte keramische Seamaster Diver 300M Black Black

De volledig zwarte keramische Omega Seamaster Diver 300M Black Black is voor de puristen onder ons. Zou jij dit nieuwe Omega-horloge kopen?

Omega Seamaster Diver 300M Black Black

Omega‘s nieuwe Seamaster Diver 300M Black Black is er één voor de liefhebbers onder ons die zweren bij de kleur zwart. Het kan natuurlijk redelijkerwijs zijn dat het horlogemerk – dat plek twee bekleedt in de top 20 Zwitsere horloges – tot de conclusie is gekomen dat kleurcontrasten op wijzerplaten geen enkel voordeel bieden bij het duiken boven een bescheiden diepte, of, iets waarschijnlijker, men ook in Zwitserland weet dat duikhorloges niet altijd nat worden, maar vooral stijlvol worden ingezet.

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft Omega zijn Diver 300M een eigentijdse, geheel zwarte make-over gegeven, waarbij de 43,5 mm kast, kroon, helium-uitlaatklep en doorngesp van zwart keramiek zijn gebouwd, met een mix van gepolijste en geborstelde oppervlakken, waarbij het horloge wordt omgedaan met een bijpassende zwarte rubberen band.

Omega vertrouwt ditmaal op zijn lichtgevende materiaal voor contrast, en introduceert een nieuwe donkergrijze antraciettint van Super-LumiNova voor zijn duikschaal, indices, wijzers en stip op de 12-uur-positie – die bij daglicht past bij de algehele esthetiek, terwijl hij gloeit in verschillende kleuren bij weinig licht.

De zwarte keramische wijzerplaat van het horloge is gevormd met behulp van laserablatie om het golfpatroon, de minuten, de tekst en het Omega-symbool in positief reliëf weg te etsen. De achterkant van de behuizing is van saffierkristal en biedt uitzicht op de 3,5 Hz Co-Axial Master Chronometer Calibre 8806 automatische beweging, die goed is voor 55 uur gangreserve en voldoende weerstand biedt tegen magnetisme tot 15.000 gauss, gelijk aan de output van een operationele MRI-machine.

De Omega Seamaster Diver 300M Black Black is nu verkrijgbaar via Omega en kost € 8.600.

Omega Seamaster Diver 300M Black BlackOmega Seamaster Diver 300M Black Black

Omega Seamaster Diver 300M Black Black

Post a Comment

#Volg ons op Instagram