TRAILER: Chris Rock en Samuel L. Jackson onderzoeken Jigsaw-copycat in ‘Spiral: From the Book of Saw’

Spiral: From the Book of Saw trailer

TRAILER: Chris Rock en Samuel L. Jackson onderzoeken Jigsaw-copycat in ‘Spiral: From the Book of Saw’

Chris Rock en Samuel L. Jackson onderzoeken de Jigsaw-copycat in de nieuwe thriller Spiral: From the Book of Saw. Bekijk nu de nieuwe trailer van de film.

Lionsgate heeft een nieuwe trailer onthuld voor Spiral: From the Book of Saw, met Chris Rock en Samuel L. Jackson in de hoofdrol. De film

De clip van twee en een halve minuut begint met rechercheur Zeke Banks (Rock) die een pakketje ontvangt op het station. Hij en zijn jonge partner (Max Minghella) bekijken de USB-stick, die een griezelige video bevat waarin hij Banks vraagt ​​of hij weet waar zijn collega’s zijn. Clips van zijn collega-detectives die worden gemarteld fliten voorbij en Banks wordt omringd door spiraalvormige insignes die lijken op het ‘visitekaartje’ van Jigsaw. Verslagen door het idee dat iedereen – inclusief zijn collega’s – de Jigsaw-copycat zou kunnen zijn, brengt hij een bezoek aan zijn vader, de voormalige politiechef (Jackson). “Dit gaat snel zijwaarts”, zegt Jacksons personage, terwijl teasers van de angstaanjagende “games” die de slachtoffers moeten spelen tot het einde van de trailer worden getoond.

Ook te horen in de clip is een nieuw nummer van 21 Savage, die de soundtrack voor hele film samenstelde. Hoewel de rapper de trailer en ander promotiemateriaal voor de film op sociale media deelde, heeft hij niet bevestigd of hij een eerste single van de soundtrack zal uitbrengen.

Bekijk de volledige trailer bovenaan. Spiral: From the Book of Saw gaat in première op 14 mei.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram