Glastonbury kondigt kaarten aan voor ‘Glastonbury Festival: Live at Worthy Farm’

Glastonbury Festival: Live at Worthy Farm livestream

Glastonbury kondigt kaarten aan voor ‘Glastonbury Festival: Live at Worthy Farm’

Glastonbury Festival kondigt kaarten aan voor livestream-evenement. Kom jij mee naar Glastonbury Festival: Live at Worthy Farm?

Terwijl we met z’n allen snakken naar de terugkeer van de ‘normale wereld’, lijkt het er voor muziekfestivalorganisatoren nog steeds op dat er ook dit jaar geen grote live-evenementen kunnen plaatsvinden. Glastonbury – dat vorig jaar zijn 50-jarig jubileumfestival moest afzeggen – weet het al zeker; hun weekend van 23 juni komt te vroeg. De Britten zitten echter niet bij de pakken neer en organiseren een virtueel festival. Tickets zijn nu te koop.

Ondanks dat er voor het tweede achtereenvolgende jaar geen evenement zal zijn, heeft het in Somerset gevestigde festival onthuld dat het in 2021 kaartjes zal verkopen voor een uniek live gestreamd evenement, gefilmd vanuit het Worthy Farm-huis op 22 mei.

Voor het eerst in de geschiedenis van het festival kunnen ‘bezoekers’ acts als Coldplay, HAIM, Jorja Smith, Kano en meer zien optreden bij bezienswaardigheden zoals het Pyramid Field en de Stone Circle, allemaal vanuit het comfort van hun eigen huis.

Ter ondersteuning van de drie belangrijkste goede doelen van Glastonbury – Oxfam, Greenpeace en WaterAid – zal het vijf uur durende evenement worden afgewisseld met woorden van speciale gasten, die kijkers begeleiden tijdens de online reis van Glastonbury.

Tickets voor Live at Worthy Farm zijn nu te koop via de Worth Farm-webwinkel en kosten € 23.

Glastonbury Festival: Live at Worthy Farm livestream

Post a Comment

#Volg ons op Instagram