TRAILER: Regisseur Guy Ritchie en Jason Statham zijn terug met actiefilm “Wrath of Man”

Wrath of Man jason statham guy ritchie

TRAILER: Regisseur Guy Ritchie en Jason Statham zijn terug met actiefilm “Wrath of Man”

Regisseur Guy Ritchie en acteur Jason Statham zijn terug met de actiefilm Wrath of Man. Bekijk nu de eerste trailer, met een cameo van Post Malone.

De eerste trailer Guy Ritchie en Jason Statham‘s nieuwste film is gearriveerd. In Wrath of Man keren de Britse regisseur en acteur terug naar de basis: een heleboel actie.

Gebaseerd op de Franse film Le Convoyeur van Nicolas Boukhrief uit 2004, koppelt Wrath of Man Ritchie voor de vierde keer aan Statham, na hun samenwerking in Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Revolver en Snatch. De film volgt Statham’s mysterieuze personage H, die werkt als bewaker van geldvrachtwagens en tijdens een overval uitzonderlijk scherp schiet. Terwijl zijn collega’s proberen te achterhalen wie hij werkelijk is, worden zijn motieven duidelijk wanneer hij het opneemt tegen een hele reeks vijanden in een vlaag van wraak.

Naast Statham voltooien Holt McCallany, Jeffrey Donovan, Josh Hartnett, Laz Alonzo, Raúl Castillo, Deobia Oparei, Eddie Marsan en Scott Eastwood de cast. De Amerikaanse artiest Post Malone maakt overigens een cameo.

Voor de actiethriller-fans, Wrath of Man zal begin mei in de bioscoop verschijnen. Hopelijk kunnen we er tegen die tijd bij zijn..

Post a Comment

#Volg ons op Instagram