Dsquared2 lanceert collectie herengeuren uit met 2 WOOD

Dsquared2 2 WOOD eau de toilette

Dsquared2 lanceert collectie herengeuren uit met 2 WOOD

De Dsquared2 2 WOOD herengeur wordt in april gelanceerd. De luxe parfum laat zich kenmerken als houtachtig met citrus.

Dsquared2 2 WOOD

Na verschillende Dsquared2 WOOD-lanceringen met een dames- en een herengeur, introduceert het merk dit keer een must-have geur enkel voor de man. Maak kennis met de frisse 2 WOOD, die vanaf april verkrijgbaar zal zijn.

2 WOOD is net als de andere WOOD-geuren gebaseerd op de kenmerken van hout, namelijk sterk en robuust met een complexe niet te imiteren structuur. De geur definieert de typische “DSQUARED2 man”, die jong, sensueel en vol zelfvertrouwen is. De hoofdrolspeler van deze geur leeft voor goede vibes en heeft een passie voor vernieuwing. Hij is wereldwijs en authentiek en zoekt naar de essentie die hem definieert.

“Geur is een zintuigelijke ervaring die alles over jou en jouw persoonlijkheid zegt. Het maakt je herkenbaar en anders op een onbeschrijfelijke wijze. We zien de WOOD geuren als een accessoire dat het karakter en de stijl van Dsquared2 definieert”, aldus Dsquared2-oprichters Dean en Dan Caten. Dsquared2 is altijd een edgy mix van de Canadese roots van de tweelingbroers Dean en Dan, gecombineerd met verfijnde Italiaanse stijl en sensualiteit. Ditzelfde geldt voor de WOOD-geuren.

Een geur voor hem

2 WOOD is intens en energiek, en stimuleert een gevoel van vrijheid. Een onweerstaanbare en sprankelende frisheid van heldere citrusaccenten, versterkt de levendige noten van roze peper. Gevolgd door moderne en karakteristieke houtnoten: het complexe karakter van vetiver uit Haïti, fris en aromatisch cederhout uit Virginia en Alaska, en harsaccenten van de blauwspar. De finish met de verslavende eigenschappen van amber en musknoten geeft de geur een mysterieus en eigenzinnig karakter. Het eau de toilette ons extra aantrekkelijk voor haar.

Dsquared2 2 WOOD eau de toilette

De flacon & verpakking verdienen tot slot wat extra aandacht. Zo is de unieke cap gemaakt van de hoogste kwaliteit esdoornhout en heeft het een magnetische sluiting. De verpakking is elegant en voorzien van een esdoornblad, dat symbool staat voor de Canadese natuur. Dit herkenbare trademark van de Dsquared2 fashion staat inmiddels garant voor kwaliteit.

Dsquared2 2 WOOD kopen

Dsquared2 2 WOOD Eau de Toilette is vanaf april verkrijgbaar bij de luxe parfumerie en komt in drie groottes, plus een bath & shower en body gel.

  • 100 ML – € 84
  • 50 ML – € 65,50
  • 30 ML – € 49,90
  • Bath & Shower Gel 200 ML – € 34
  • Body Gel 200 ML – € 42

Dsquared2 2 WOOD shower gel body gel

Post a Comment

#Volg ons op Instagram