TRAILER: Heb jij de eerste beelden van James Gunn’s ‘The Suicide Squad’ al gezien?

The Suicide Squad trailer James gunn

TRAILER: Heb jij de eerste beelden van James Gunn’s ‘The Suicide Squad’ al gezien?

De eerste trailer van James Gunn’s The Suicide Squad is hier. De komische actiefilm met superhelden leunt op een indrukwekkende cast.

De trailer van James Gunn‘s DC-film The Suicide Squad, is sinds afgelopen weekend eindelijk te zien. De clip duurt iets minder dan drie minuten en toont een met filmsterren bezaaide line-up, met o.a. Margot Robbie, Idris Elba en John Cena.

We vangen een glimp op van de snelle dialogen tussen de personages, vooral benadrukt door Bloodsport (Idris Elba) en Peacemaker (John Cena): “Jij bent de leider, je zou doorslaggevend moeten zijn”, zegt Peacemaker. Bloodsport antwoordt: “En ik heb besloten dat je een grote zak l****n moet eten.”

Bovenstaande dialoog geeft een goede indicatie met betrekking tot de humoristische toon van de aankomende actiefilm, die sterk zal verschillen van het donkere, humeurige Gotham-setgevoel van David Ayer’s Suicide Squad uit 2016. Naast de eerder genoemde acteurs zijn er tevens andere opmerkelijke sterren. Wat dacht je van Sylvester Stallone, die de stem van King Shark doet; Pete Davidson als Blackguard, en Peter Capaldi als The Thinker.

Bekijk de trailer van The Suicide Squad bovenaan. De clip heeft een leeftijdsbegrenzing, dus wel even inloggen op YouTube.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram