Kanye West’s adidas YEEZY BOOST 700 wordt uitgebracht in “Bright Blue”

adidas YEEZY BOOST 700 "Bright Blue"

Kanye West’s adidas YEEZY BOOST 700 wordt uitgebracht in “Bright Blue”

Een adidas YEEZY BOOST 700 “Bright Blue” is onderweg. De nieuwe YEEZY sneakers zijn opvallend gekleurd en moeten in april uitkomen.

adidas YEEZY BOOST 700 "Bright Blue"

De YEEZY-lijn van Kanye West en adidas heeft grote plannen voor deze eerste helft van het jaar. Inmiddels zijn er al de nodige releases aangekondigd, maar één van de belangrijkste is nu bekend: de YEEZY BOOST 700 in “Bright Blue”. We zien een gedurfde en kleurrijke toevoeging aan de steeds groter wordende line-up.

Het overgrote deel van het bovenwerk van mesh, suède en leer is bedekt met een gelijknamige blauwe tint, vergelijkbaar met de tint die West gebruikte op de hoes van zijn Jesus Is King-album. Daarnaast zien we zwart suède en reflecterende stukken onder de kraag, een groen mesh omcirkelen dat in het geheel doet denken aan de OG YEEZY BOOST 700 “Wave Runner”. Witte veters brengen de bovenste helft samen, en onderaan de tussenzool biedt hetzelfde oranje en zwart een mix die memoreert aan de YEEZY BOOST 700 “Sun” van afgelopen januari. De stevige tussenzool is gevuld met kenmerkende BOOST-demping en een zwarte buitenzool met visgraatmotief maakt de look compleet.

Volgens YEEZY Mafia staat de release van de YEEZY BOOST 700 “Bright Blue” gepland voor 17 april, vijf dagen nadat de YEEZY 500 High “Frosted Blue” uitkomt en vijf dagen voor de komst van de YEEZY 500 “Enflame”, hoewel deze laatste datum nog niet officieel is bevestigd door adidas. Verwacht een prijskaartje van € 240.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram