TRAILER: Bekijk de nieuwste previewclip voor ‘Mortal Kombat’

Mortal Kombat trailer

TRAILER: Bekijk de nieuwste previewclip voor ‘Mortal Kombat’

Bekijk de nieuwste Mortal Kombat trailer hieronder en check de film volgende maand via streaming of hopelijk de bioscoop.

Minder dan een maand verwijderd van de officiële release van de langverwachte Mortal Kombat-film, heeft Warner Bros. opnieuw een teaser-trailer uitgebracht. De nieuwe actievolle beelden tonen onder meer de klassieke vechters uit het verhaal.

De clip laat zien dat de film de strakke actie en gevechten waar de videogames beroemd om werden, voort te zetten. Fans kunnen een hele reeks personages verwachten die eerder te zien waren in de originele arcadegames, waaronder Sonya, Kano, Mileena en Jax. Het plot richt zich echter sterk op de rivaliteit tussen Sub-Zero en Scorpion, en een nieuwe hoofdrolspeler genaamd Cole Young. De trailer plaagt fragmenten van Cole en zijn mogelijke connectie met een van de meest iconische ninja’s uit de franchise.

De nieuwe trailer gaat daarnaast dieper in op de strijd tegen de krijgers van Outworld. We zien hoe de strijders van Earthrealm zich voorbereiden, terwijl de ontmoeting van Cole en Goro deze keer meer wordt belicht. Liu Kang pronkt met zijn vuurmagie en Kano’s laserogen verschijnen eveneens in de trailer.

Bekijk de Mortal Kombat trailer bovenaan en check de film medio april via online streamingdiensten of – hopelijk – tegen die tijd in de bioscoop. De vorige previewclip kijk je hier.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram