adidas YEEZY 700 V3 “Kyanite” officieel onthuld

adidas YEEZY 700 V3 "Kyanite"

adidas YEEZY 700 V3 “Kyanite” officieel onthuld

De adidas YEEZY 700 V3 “Kyanite” is officieel onthuld. De nieuwe YEEZY sneaker heeft een op mineralen geïnspireerd motief.

adidas YEEZY 700 V3 "Kyanite"

De nieuwste toevoeging aan de vele YEEZY-releases van deze maand, is de YEEZY 700 V3 “Kyanite”. Het is de eerste officiële lancering van dit jaar voor het BOOST-loze model.

De kleurenschema’s op dit nieuwe aanbod van Kanye West en adidas doet enigszins denken aan de YEEZY 700 V3 “Arzareth”, die debuteerde tijdens het herfstseizoen 2020. Deze nieuwe schoen gebruikt zijn gedurfde accenten echter in iets mindere mate.

Voor de context, kyaniet is een koningsblauw mineraal dat wordt ontdekt in metamorfe gesteenten, en de pigmentatie wordt binnen dit model uitgesproken middels de golvende strepen die van voren naar achteren langs de zijpanelen lopen. Neutrale tinten zwart en grijs voegen zich ook bij het geheel, waarvan de eerste over de binnenbekleding en de keel loopt, terwijl de laatste over de gaaspanelen net boven de tussenzolen is gesmeerd.

De futuristisch ogende TPU-kooien voegen een dimensie-element toe aan de zijkanten van het model en worden geleverd met een ijsblauw-witte verfbeurt. De overlays van de teen krijgen een engelachtige afwerking en de tussenzolen van EVA-schuimstof complementeren met een ivoorkleurige tint.

De adidas YEEZY 700 V3 “Kyanite” zal op 25 maart te koop zijn via adidas, de CONFIRMED-app en via de adidas-app. De verkoopprijs is vastgesteld op € 200,-.

adidas YEEZY 700 V3 "Kyanite"

adidas YEEZY 700 V3 "Kyanite"

Post a Comment

#Volg ons op Instagram