Nieuwe adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Light” is gemaakt met een UV-gevoelig bovenwerk en verandert van kleur

YEEZY BOOST 350 V2 "Light"

Nieuwe adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Light” is gemaakt met een UV-gevoelig bovenwerk en verandert van kleur

De adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Light” is gemaakt met een UV-gevoelig bovenwerk dat van kleur kan veranderen in zonlicht.

YEEZY BOOST 350 V2 "Light"

Alsof de eerste maanden van 2021 ons nog niet genoeg YEEZY-nieuws hebben gebracht, blijkt nu dat Kanye West zijn schoenencollectie nog verder uitbreidt. Maak kennis met de adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Light”, die is gebouwd met nog nooit eerder vertoonde UV-gevoelige technologie.

Gezien het feit dat veel van de YEEZY 350 V2-kleurstellingen stiekem een beetje beginnen te lijken op diens voorgangers, is het behoorlijk verfrissend om te zien dat het model nu een constructieve aanpassing krijgt. Op het eerste gezicht lijkt de sneaker misschien wat simpel, omdat de basislagen voornamelijk in crèmewit zijn, maar de twist is echter dat de PrimeKnit, samen met de zijstrepen, dusdanig zijn veranderd dat ze op verschillende punten van kleur veranderen wanneer het zonlicht erop valt.

Volgens YEEZY MAFIA veranderen de patroondetails in een zachtroze tint, terwijl de strepen veranderen in een amberkleurige tint. Geribbelde tussenzolen zullen het neutrale motief voortzetten in meer romige kleuren die gepaard gaan met gedempt beige.

Verwacht de adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Light” deze zomer in de winkel voor het gebruikelijke prijskaartje van € 220,-.

YEEZY BOOST 350 V2 "Light"

Post a Comment

#Volg ons op Instagram