Dit is de volgende generatie Sony PS5 VR-controllers

PS5 VR-controller playsation 5 virtual reality

Dit is de volgende generatie Sony PS5 VR-controllers

Sony heeft de volgende generatie PS5 VR-controller onthuld. De PlayStation 5 Virtual Reality-controller heeft kenmerken van de DualSense-controller.

PS5 VR-controller playsation 5 virtual reality

Sony heeft zijn next-gen VR-controller voor de PlayStation 5 onthuld, geïnspireerd door het creëren van een dieper gevoel van onderdompeling en inleving voor VR-spelers. Volgens de aankondiging in de Sony-blogpost zullen prototypes van de nieuwe controller binnenkort in de ontwikkelingsgemeenschap worden geleverd.

Met het bolvormige ontwerp en uitgebreide ergonomische tests, hoopt Sony dat deze controller een natuurlijkere bediening en bewegingsvrijheid mogelijk maakt – en ontwikkelaars nieuwe mogelijkheden biedt om VR-ervaringen te ontwerpen. De functies van de controller zijn gebaseerd op inzichten van de draadloze PS5 DualSense controller. Deze verbeteringen omvatten adaptieve triggers links en rechts, en haptische feedback die is afgestemd op de vormfactor van de VR-controller. Het bevat ook vingeraanraakdetectie, waardoor het apparaat de plaatsing van de hand kan detecteren, zelfs als je ontspannen bent, om zo meer organische gebaren tijdens het spelen mogelijk te maken.

Sony heeft ook de eerste details van zijn aankomende next-gen VR-headset vrijgegeven in februari. De langverwachte release zal dit jaar niet plaatsvinden, maar wanneer hij arriveert, dan zal het systeem een ​​verbeterde resolutie en gezichtsveld bieden, evenals een vereenvoudigde opstelling met één kabel.

Sony VR Spotlight, dat de line-up van aankomende PS VR-games voor 2021 belichtte, vond ook plaats op 3 maart en bevatte een Doom 3 VR-editie voor PS4. Houd ons in de gaten voor meer updates rondom de Sony PS5 VR-controller en ander virtual reality gerelateerd nieuws.

PS5 VR-controller playsation 5 virtual reality

PS5 VR-controller playsation 5 virtual reality

PS5 VR-controller playsation 5 virtual realityFotocredits: Sony Entertainment

Post a Comment

#Volg ons op Instagram