adidas YEEZY 500 High verschijnt nu ook in “Frosted Blue”

adidas YEEZY 500 High "Frosted Blue"

adidas YEEZY 500 High verschijnt nu ook in “Frosted Blue”

Een adidas YEEZY 500 High “Frosted Blue” komt naar verluidt in april. Ga jij de nieuwe high-top YEEZY sneakers kopen?

adidas YEEZY 500 High "Frosted Blue"

Sinds zijn debuut in de schoenenwereld in december 2019, is de adidas YEEZY 500 High een model dat nogal incidenteel is verschenen. Het lijkt er echter op dat 2021 dat verhaal zal veranderen, want nadat het model eerder dit jaar in de kleurenschema’s “Mist Slate” en “Shale Warm” was onthuld, keert het model terug naar het podium in een cool “Frosted Blue”-palet.

In tegenstelling tot zijn voorgangers, die meer leunden op neutrale en/of aardetinten om het bovenwerk te sieren, gaat deze variant voor een gewaagde afwijking en is gekozen voor een levendigere presentatie. Het opgeblazen bovenwerk van neopreen gluurt eruit met koningsblauwe teint en komt uitgebalanceerd met suède overlays en mudguards die worden overspoeld met de titulaire kleuren.

De verdere basis, veters, hals- en binnenvoering zijn voorzien van een helderdere beige pigmentatie. Een ander detail dat moet worden opgemerkt is dat het vetersysteem weer is teruggeschakeld naar het trekkoordsysteem, net als zijn “Tyrian”-voorganger. Zoolunits met AdiPrene-demping onderop zetten het neutrale accentthema voort en zijn voorbereid in een lichtbeige jas.

Volgens YEEZY MAFIA zal dit paar YEEZY 500 High “Frosted Blue” sneakers in april 2021 worden uitgebracht en worden verkocht voor de traditionele € 220,-.

adidas YEEZY 500 High "Frosted Blue"

adidas YEEZY 500 High "Frosted Blue"

Post a Comment

#Volg ons op Instagram