Geruchten over een Off-White x Nike Dunk Low “THE 20” release worden hardnekkiger 

Off-White x Nike Dunk Low "THE 20"

Geruchten over een Off-White x Nike Dunk Low “THE 20” release worden hardnekkiger 

Geruchten over een Off-White x Nike Dunk Low “THE 20” release worden hardnekkiger, wat zou betekenen dat Virgil Abloh niet heeft stilgezeten.

Off-White x Nike Dunk Low "THE 20"

Volgens diverse geruchten kunnen we later dit jaar een reeks Off-White x Nike Dunk Low-releases verwachten. De serie gaat niet geheel verrassend “THE 20” heten.

De sneaker-leakers van @PY_RATES hebben een afbeelding gepresenteerd bestaande uit mock-ups van wat “THE 20” wordt genoemd, naar verwachting de nieuwste serie binnen Virgil Abloh’s voortdurende samenwerking met Nike. De enorme release aan Off-White x Nike Dunk Low sneakers komt zoals het er nu op lijkt in tal van kleurrijke versies, voortbouwend op de contrasterende kleuren die bij het model horen. Andere noemenswaardige details zijn onder meer een zichtbare tong, een traditioneel “SHOELACES” gemarkeerd vetersysteem gecombineerd met trail-achtige Flywire-koordveters, oranje lipjes met ritssluitingslabels en industriële Helvetica-tekstopdruk.

Het is interessant om op te merken dat Virgil een opmerking achterliet bij het bericht van PY_RATES om de mock-up kleurstellingen te ontkennen.

Bekijk hieronder de mock-ups van de geruchtmakende Off-White x Nike Dunk Low “THE 20” sneakers, die dit najaar weleens zouden kunnen worden gelanceerd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door PY_RATES™️ (@py_rates_)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram