Leverancierlek bevestigt AirPods 3-ontwerp

AirPods 3-ontwerp gelekt

Leverancierlek bevestigt AirPods 3-ontwerp

Een lek bij een van de leveranciers van Apple’s AirPods bevestigt het AirPods 3-ontwerp. Wat vind jij van de klein ogende, nieuwe AirPods Pro?

AirPods 3-ontwerp gelekt

Vooruitlopend op de verwachte onthulling tijdens Apple’s evenement op 23 maart, is een render van de aanstaande AirPods 3 opgedoken. Ga jij de nieuwe AirPods 3 kopen?

Gelekt door een van zijn leveranciers, speculeren velen dat dit daadwerkelijk het definitieve ontwerp is van de derde generatie AirPods. De weergave bevestigt wat veel vroege geruchten onthulden, namelijk dat we in feite een babyversie van de AirPods Pro krijgen met een kortere steel, minus de tonale rubberen oordopjes waarmee veel testprototypes werden gezien.

Er is geen technische informatie beschikbaar over hoe deze exemplaren beter zullen zijn ten opzichte van de tweede generatie AirPods, maar Gizmo China vermoedt dat het in ieder geval met Active Noise Cancelling (ANC) komt. Indien het geval, zou dit indirect betekenen dat de volgende generatie AirPods Pro‘s nog meer vernieuwing met zich mee moeten brengen om het premium prijskaartje te rechtvaardigen.

Check hieronder het gelekte AirPods 3-ontwerp.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram