TRAILER: Johnny Depp en Forest Whitaker onderzoeken de dood van Biggie en Tupac in ‘City of Lies’

Nieuwe City of Lies trailer Johnny Depp

TRAILER: Johnny Depp en Forest Whitaker onderzoeken de dood van Biggie en Tupac in ‘City of Lies’

Johnny Depp en Forest Whitaker onderzoeken de dood van Biggie en Tupac in de nieuwe film City of Lies. Bekijk nu de trailer.

Een nieuwe trailer en releasedatum voor Johnny Depp en Forest Whitaker‘s City of Lies zijn bekendgemaakt. In de thriller zien we Depp als Russell Poole, de gepensioneerde LAPD-detective die de moorden daadwerkelijk heeft onderzocht destijds.

In het misdaaddrama zien we hoe Russell Poole in 1997 het moordonderzoek leidt binnen de zaken van Tupac Shakur en Biggie Smalls. Hij wordt bijna twee decennia na plaatsvinden van de moorden vergezeld door journalist Jack (Whitaker), wiens personage is gebaseerd op journalist en auteur Randall Sullivan, in een poging om te ontdekken wie de twee rappers echt heeft vermoord. De film is gebaseerd op Sullivans non-fictieboek LAbyrinth uit 2002, dat voornamelijk bestaat uit interviews van de auteur met Poole.

City of Lies werd gefilmd tussen december 2016 en mei 2017, en heette oorspronkelijk LAbyrinth. De film stond gepland voor een release in september 2018, maar werd voor onbepaalde tijd uitgesteld vanwege juridische problemen van Global Road Entertainment samen met Depp en de locatiemanager van de film. Saban Films kreeg uiteindelijk de distributierechten voor een grotere première.

Bekijk de trailer bovenaan. De film gaat 19 maart officieel in première in geselecteerde bioscopen en video on demand.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram