Birra Moretti is het favoriete bier van Italië en ligt nu in de supermarkt

birra moretti nederland supermarkt italiaans bier

Birra Moretti is het favoriete bier van Italië en ligt nu in de supermarkt

Birra Moretti is het favoriete bier van Italië en ligt nu in de Nederlandse supermarkt. Benvenuto Birra Moretti!

birra moretti nederland supermarkt italiaans bier

Ken je die heerlijke klassieke Italiaanse avonden? In de wintermaanden met elkaar in een berghut, ’s zomers in uitgestrekte gaarden terwijl de zon ondergaat. De overeenkomst: lange tafels met familie en vrienden, waar het draait om lekker eten en goed gezelschap. En daar hoort natuurlijk een heerlijk biertje bij. De favoriet van Italianen? Birra Moretti, een fris en soepel biertje dat perfect te combineren is met authentiek Italiaanse gerechten.

Vanaf deze week kunnen we allemaal dat datzelfde gevoel ervaren. Het biermerk is nu namelijk ook verkrijgbaar in Nederlandse supermarkten en horecazaken.

Maak kennis met het favoriete bier van de Italiaan

Piacere di conoscerti, ofwel aangenaam kennis te maken! Birra Moretti is het favorietje biertje van Italië. Het kwaliteitsbier is in 1859 ontstaan in Udine, een kalm provincieplaatsje tussen Venetië en de Alpen. 162 jaar later is het productieproces bijna onveranderd gebleven. Het resultaat? Een fris en soepel bier dat met het subtiele aroma van citrus zorgt voor een mooie balans in de smaak.

Alcoholvrije dorstlesser

Ook de alcoholvrije Birra Moretti Zero is van hoge kwaliteit. Dankzij de kwalitatieve ingrediënten en een brouwproces dat de alcohol heel voorzichtig uit het bier verwijdert, is de Zero-variant een echte dorstlesser. Vooral in combinatie met gerechten als gevulde focaccia’s, quiches, kipsalades en omelet is het alcoholvrije bier een echte verrijking.

Loopt het water je al in de mond? De kans is groot dat het antwoord “ja!” is. We waarderen de momenten met goede vrienden, fijne familie en heerlijk eten en drinken meer dan ooit. Bij Italianen stroomt deze levensstijl door hun aderen. Al decennialang genieten ze van speckplatte en ambachtelijk bier aan lange tafels, omringd door hun geliefden. Het is dus de hoogste tijd om de kunst van onze vrienden uit Zuid-Europa af te kijken.

De Italiaanse keuken is al ontzettend groot in Nederland en nu kunnen we het óok nog eens combineren met een heerlijk biertje. Vanaf deze week zijn Birra Moretti en Birra Moretti Zero namelijk in heel Nederland verkrijgbaar.

birra moretti nederland supermarkt italiaans bier

Waar koop je Birra Moretti?

Het Italiaanse merk is inmiddels verkrijgbaar in meer dan veertig landen wereldwijd. Met ingang van deze week bemachtig jij het bier ook in je favoriete supermarkt in Nederland. Je vindt ‘m in 6-pack blik, in de klassieke bruine retourfles per 6-pack en in een krat van 24.

Drink jij het bier liever op een terras? Birra Moretti en Birra Moretti Zero zijn zodra de horeca weer open mag ook beschikbaar in horecazaken door heel Nederland. Op dit moment kan Birra Moretti al bij veel restaurants via thuisbezorging besteld worden. Saluti!

birra moretti nederland supermarkt italiaans bier

Post a Comment

#Volg ons op Instagram