TRAILER: Nieuwe ‘Justice League: The Snyder Cut’-clip belicht vijanden Joker, Darkseid en Deathstroke

Justice League- The Snyder Cut-trailer Joker Darkseid

TRAILER: Nieuwe ‘Justice League: The Snyder Cut’-clip belicht vijanden Joker, Darkseid en Deathstroke

De nieuwe Justice League: The Snyder Cut-trailer belicht de vijanden Joker, Darkseid en Deathstroke. Ga jij de film kijken op 18 maart?

Naarmate de releasedatum voor Justice League: The Snyder Cut dichterbij komt, blijft HBO Max meer teasers onthullen. Na het vrijgeven van trailers voor Aquaman, Batman en de Flash, wendt het streamingplatform zich nu tot de schurken van de film en plaatste het een nieuwe teaser op Twitch om Ray Porter’s Darkseid, Jared Leto’s Joker en Joe Manganiello’s Deathstroke te laten zien.

De aankomende DC Comics-film, die vier uur lang zal duren en verdeeld is in zes hoofdstukken, volgt op de gebeurtenissen rond de dood van Superman in Batman v Superman: Dawn of Justice, waar Ben Affleck’s Bruce Wayne samenwerkt met Gal Gadot’s Diana Prince om een groep helden te rekruteren; Metahumans om de aarde te beschermen tegen toekomstige vijanden. De groep superhelden vorm met succes de Justice League en moet het nu opnemen tegen de legers van Steppenwolf, DeSaad en Darkseid, die het bestaan van het leven op aarde bedreigen.

Justice League: The Snyder Cut komt op 18 maart naar HBO Max.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram