TRAILER: Nieuwe clip ‘The Falcon and the Winter Soldier’ duikt vlak voor release op 19 maart op

nieuwe The Falcon and the Winter Soldier trailer

TRAILER: Nieuwe clip ‘The Falcon and the Winter Soldier’ duikt vlak voor release op 19 maart op

Een nieuwe The Falcon and the Winter Soldier trailer is vlak voor de première op 19 maart op Disney+ opgedoken. Ga jij de Marvel-serie kijken?

De nieuwste teaser trailer van The Falcon and the Winter Soldier toont nooit eerder vertoonde beelden uit de Marvel-serie en volgt Sam en Bucky in actie terwijl ze discussiëren of ze een team, partners of gewoon collega’s zijn. De oneven koppeling wordt benadrukt door het heen en weer gekibbel en de dynamiek tussen de twee helden.

De gebeurtenissen in de Disney+-serie tonen dat Anthony Mackie zijn rol als Sam opnieuw oppakt, terwijl Sebastian Stan weer als Bucky is te zien. Het verhaal speelt zich af kort na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame, waar Bucky en Sam met tegenzin samenwerken. Sam draagt ​​nu het Captain America-schild, zoals te zien is in de verschillende eerdere teasers, wat duidt op een grotere rol voor het personage in de serie. Als we kijken naar de eerdere previewclips, dan lijkt het erop dat Steve Rogers in de huidige wereld niet langer als Captain America wordt gezien, aangezien hij officieel met pensioen was gegaan en besloot zijn leven te leiden met zijn grote liefde, Peggy Carter.

MCU-fans kunnen de nieuwe serie vanaf 19 maart bekijken bij Disney+. Bekijk de nieuwste The Falcon and the Winter Soldier trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram