Kanye West en adidas verrassen met gloednieuwe adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Mono Pack”

YEEZY BOOST 350 V2 "Mono Pack"

Kanye West en adidas verrassen met gloednieuwe adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Mono Pack”

Kanye West en adidas verrassen met YEEZY BOOST 350 V2 “Mono Pack”. Vier nieuwe stijlen met een doorschijnend bovenwerk en zichtbare binnenkooi.

YEEZY BOOST 350 V2 "Mono Pack"

De adidas YEEZY BOOST 350 V2 van Kanye West gaat een nieuw tijdperk in met de “Mono Pack”. Sinds dat de originele ‘“Beluga”-kleurstelling in september 2016 werd uitgebracht, heeft de 350 V2 grotendeels vastgehouden aan een formule: Primeknit bovenstuk, kleurrijke (of doorschijnende) zijstreep en een bolvormige BOOST-tussenzool. Echter, alle vier de stijlen in de “Mono Pack” – “Mono Mist”, “Mono Cinder”, “Mono Clay” en “Mono Ice” – draaien het script om en geven zo een ​​nieuwe look aan het bijna alomtegenwoordige YEEZY-model.

Deze nieuwe look is gecentreerd rond twee delen: een herwerkt bovenwerk dat gebruikmaakt van semi-doorschijnende mesh in plaats van Primeknit, plus een zichtbare binnenkooi die zich om de middenvoet en voorvoet wikkelt. Hoewel adidas nog geen officiële afbeeldingen heeft vrijgegeven van een “Mono Pack”-stijl, geven vroege productieafbeeldingen en de YEEZY MAFIA-mock-ups bovenaan aan dat alle vier vrij eenvoudige kleurenschema’s zullen bieden, waarbij ervoor wordt gekozen om de nieuwe constructie het vooral zijn werk te laten doen.

“Mono Mist” logenstraft zijn naam door het gebruik van rijke bruine tinten, “Mono Cinder” biedt grimmige zwarte tinten, “Mono Ice” levert een kille blauwe tint met witte details en “Mono Clay” krijgt vorm met oranjebruine kleurvlakken. Hoewel de bovenste helft qua constructie zal zijn veranderd, rusten ze allemaal bovenop een vertrouwde, stevige tussenzool met een BOOST-demping over de volledige voet.

Stay tuned voor officiële informatie, afbeeldingen en releasedatum van de YEEZY BOOST 350 V2 “Mono Pack”.

YEEZY BOOST 350 V2 "Mono Pack"

Post a Comment

#Volg ons op Instagram