Deze nieuwe tv’s gaat Samsung allemaal in 2021 lanceren

alle nieuwe Samsung tv's 2021

Deze nieuwe tv’s gaat Samsung allemaal in 2021 lanceren

Samsung zal in 2021 diverse televisies uitbrengen. Van 110 inch Micro LED-modellen tot waterdichte buitenopties, dit zijn alle nieuwe Samsung tv’s 2021.

Eerder deze week hield Samsung zijn “Unbox and Discover”-evenement, waarmee het zijn uitgebreide assortiment televisies en displays voor 2021 aankondigde. De Samsung tv’s 2021 zijn innovatiever dan ooit, dus lees snel mee.

Het hoogtepunt van het hele evenement was ongetwijfeld de Micro LED-technologie van Samsung. Voorheen alleen beschikbaar voor zijn “The Wall”-model, dat aangepaste montage vereiste, stelt het Koreaanse bedrijf de technologie nu ook beschikbaar voor reguliere consumenten over de hele wereld, in de vorm van nieuwe 110-inch en 99-inch modellen. Twee kleinere opties van 88 inch en 75 inch zullen later dit jaar volgen.

Naast een nieuwe Micro LED-serie onthulde Samsung ook meer Neo QLED-televisies die gebruikmaken van Mini-LED-technologie. De eerste reeks wordt aangeboden in zowel 8K als 4K en omvat 65-inch, 75-inch en 85-inch modellen, terwijl de laatste 55 inch en 85 inch meet. De weergavetechnologie zal ook worden gebruikt voor de Odyssey G9 curved gaming-monitor, waardoor gamers ook iets hebben om naar uit te kijken.

Met een hernieuwde versie van de Frame TV-serie verhoogt Samsung de opslag van het aanbod in 2021 tot 6 GB, dat plaats biedt aan maximaal 1.200 ultra-HD-beelden. Alle modellen zijn nu slechts 24,9 mm dik en kunnen samen met een gloednieuw “My Shelf”-accessoire worden gebruikt, zodat je ze gemakkelijk kunt ophangen.

Tot slot, wat betreft zijn televisies voor buiten, heeft de Koreaanse techgigant een nieuwe 75-inch optie aangekondigd van zijn waterdichte en weerbestendige Terrace TV-serie, die deze zomer zal toetreden tot de bestaande reeks met 55-inch en 65-inch modellen. Later dit jaar komt er tevens een 4K-laserprojector met ultrakorte projectieafstand, genaamd “The Premier”.

Welke Samsung tv’s 2021 zie jij wel zitten?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram