AMSTERDAM: Restaurant & Bar No Rules introduceert de culinaire ‘No Rules Experience Box’ voor twee

Restaurant & Bar No Rules Experience Box amsterdam

AMSTERDAM: Restaurant & Bar No Rules introduceert de culinaire ‘No Rules Experience Box’ voor twee

Het Amsterdamse Restaurant & Bar No Rules introduceert de culinaire No Rules Experience Box voor thuis. Wanneer ga jij de box bestellen?

Restaurant & Bar No Rules Experience Box amsterdam

Ben je voor komend weekend nog op zoek naar een bijzondere, culinaire ervaring voor thuis, maar heb je geen zin om te koken? Check dan de ‘No Rules Experience Box’ van het Amsterdamse No Rules. Als jij je hele keukentafel graag vol verschillende mouth-watering gerechten ziet ziet, dan is deze goed gevulde shared dining box voor twee een aanrader!

Restaurant & Bar No Rules introduceert met de ‘No Rules Experience Box’ een box die alles bevat waar het Amsterdamse restaurant voor staat. Populaire succesnummers – van voor- tot nagerecht – maar dan van hoge kwaliteit en met een typische No Rules-twist.

Het is allemaal net iets eigenzinniger en wat meer high-end. Zo vind je in de box onder andere een ‘Pizza Boerenkool’ met salsiccia, witlof en boerenkoolchips, burrata met gerookte amandel, gepekelde zeebaars met tijgermelk en Thaise Yoghurt en een tartelette. Maar ook een homemade Arancello en de ingrediënten voor twee frisse cocktails die je thuis zelf kunt afmaken. Zo tover je binnen een handomdraai je keukentafel om tot een ware restaurant setting – met alles erop en eraan.

Restaurant & Bar No Rules Experience Box amsterdam

Restaurant & Bar No Rules

Bij Restaurant & Bar No Rules – te vinden in De Pijp op het Marie Heinekenplein – hebben ze niet zoveel met voorgekauwde regeltjes. Dus worden herkenbare klassiekers voorzien van een echte No Rules-stempel en is alles net wat anders dan dat je in eerste instantie verwacht. Hier begin je de avond met oesters, laat je verschillende voorgerechten aanrukken, deel je een pizza, top je af met een dessert en ga je met een cocktail in de hand door tot in de late uurtjes. En deze ervaring kun je dus nu ook in huis halen met de ‘No Rules Experience Box’.

‘No Rules Experience Box’ bestellen

De ‘No Rules Experience Box’ is sinds 17 februari te bestellen en heb je al in huis voor € 44,50 per persoon. De box is goed gevuld en dus ideaal om met zijn tweeën te delen. Ook vind je in de box een begeleidende brief die je precies vertelt hoe je de gerechten thuis afmaakt.

No Rules is elke donderdag t/m zondag open voor delivery en take-away. Sinds kort bezorgt het restaurant de Experience Box ook binnen Amsterdam en vanaf de eerste week van maart komen daar nog een aantal buursteden bij. Check dus zeker even de website van het restaurant voor meer ino.

Liever alleen een van die unieke pizza’s bestellen? Dat kan natuurlijk ook nog steeds. Ook via Uber Eats en Deliveroo.

Restaurant & Bar No Rules Experience Box amsterdam

Restaurant & Bar No Rules Experience Box amsterdam

Post a Comment

#Volg ons op Instagram