VIDEO: ‘s Werelds eerste luxe ruimtehotel ‘Voyager Station’ opent deuren in 2027

Voyager Station space hotel

VIDEO: ‘s Werelds eerste luxe ruimtehotel ‘Voyager Station’ opent deuren in 2027

‘s Werelds eerste luxe ruimtehotel opent deuren in 2027. The Voyager Station space hotel is een creatie van Orbital Assembly Corporation.

Globetrotters kunnen binnenkort een nieuwe bestemming aan hun bucketlist toevoegen, met ‘s werelds eerste luxe ruimtehotel. Voyager Station zal naar verwachting al voor het einde van dit decennium gasten verwelkomen. Kom jij naar dit space hotel?

Orbital Assembly Corporation, de groep achter Voyager Station, heeft plannen aangekondigd om in 2025 te beginnen met de bouw van het hotel dat in een lage baan om de aarde zal reizen. Als alles volgens plan verloopt, kan het interstellaire resortproject in 2027 operationeel zijn.

De weergaven van het kosmische hotel zijn futuristisch, met individuele pods die zijn vastgemaakt aan een draaiend, reuzenradachtig apparaat. Aan boord van het ruimtehotel kunnen gasten genieten van een keur aan voorzieningen, waaronder een bioscoop, een kuuroord, sportscholen, themarestaurants, bibliotheken en concertzalen. Aangezien het hotel zich naar verwachting in een lage baan om de aarde bevindt, biedt het etablissement lounges met uitzicht op de aarde, en bars en kamers die plaats bieden aan maximaal 400 personen. Extra benodigdheden zoals bemanningsverblijven, water-, lucht- en stroomsystemen zullen ook een deel van de ruimtevoorziening in beslag nemen.

Het bedrijf is van plan om delen van het hotel te verkopen aan permanente belanghebbenden, waaronder overheidsinstanties die de faciliteiten voor trainingscentra willen gebruiken of alleen aan particuliere verhuurders die een vakantiehuis aan boord van het ruimtevaartuig willen creëren.

Voyager Station zal naar verluidt elke 90 minuten rond de wereld cirkelen, gebruikmakend van de kunstmatige zwaartekracht die wordt gegenereerd door de rotatie van de cirkel. The Daily Mail ontving een citaat van John Blincow, oprichter van Gateway Foundation, die een aantal van de pods van de Voyager beheert, waarin staat: “Dit wordt de volgende industriële revolutie.” Hij voegt eraan toe dat het rotatieaspect “essentieel” is, aangezien mensen zonder zwaartekracht niet geschikt zijn voor de ruimte.

Bekijk bovenaan wat je van het Voyager Station kunt verwachten.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram