FESTIVAL: DGTL kondigt volledige line-up aan voor september 2021-editie

DGTL Amsterdam 2021 line-up

FESTIVAL: DGTL kondigt volledige line-up aan voor september 2021-editie

DGTL Amsterdam 2021 heeft de volledige line-up aangekondigd voor de editie in september op de NDSM-werf. Ontdek snel de 83 artiesten!

De terugkeer van DGTL Amsterdam 2021 – waar wij begin vorige maand al melding van maakten – gaat gepaard met een volwaardige en smaak-volle line-up. Een line-up die het verloren festivaljaar 2020 volledig doet vergeten. De 2021 editie van het festival, dat op 11 en 12 september plaatsvindt op de NDSM-werf, heeft 83 namen op het programma staan en is muzikaal een van de meest eclectische edities tot nu toe.

Zoals velen ongetwijfeld hebben gemerkt was DGTL Amsterdam binnen enkele uren zo goed als uitverkocht; slechts voor de zondag zijn nog enkele kaarten beschikbaar, en anders ben je overgeleverd aan re-sale.

DGTL Amsterdam 2021 line-up

Na een jaar van reflectie ziet DGTL 2021 als de start van ‘A NEW CYCLE’, een jaar waarin alles waar DGTL de afgelopen jaren aan heeft gewerkt bij elkaar komt en zo een springplank naar de toekomst wordt. Ondanks de onzekerheid en de onduidelijkheid die er nog altijd is omtrent het coronavirus, is DGTL er zeker van dat de behoefte aan festivals groot is en we met zijn allen een prachtige zomer tegemoet kunnen gaan. Daarom wordt vol vertrouwen en zonder terughoudendheid aan de 2021-editie gewerkt.

De 83 namen tellende line-up is tot stand gekomen zonder enige compromissen te sluiten en sluit naadloos aan bij de sprong voorwaarts die DGTL onder de noemer ‘A NEW CYCLE’ maakt dit jaar.

 

 

Smaakmakers zijn onder meer technoreus Ricardo Villalobos en het Britse DJ-duo CamelPhat, maar we treffen ook het Nederlandse podiumdebuut van Love Minus Zero, de vorig jaar gepresenteerde collab van Tiga en Hudson Mohawke. De andere namen van de line-up sluiten eveneens naadloos aan bij de diversiteit en kwaliteit waar DGTL bekend om staat. Dat betekent een spannende combinatie van internationale headliners en lokaal talent, gekoppeld aan een duurzame manier van organiseren en het cureren van een breed scala aan conceptuele kunstinstallaties en performances.

Check hieronder de volledige DGTL Amsterdam 2021 line-up.

DGTL Amsterdam 2021 line-up

DGTL 2021 Info

Datum: 11 & 12 september 2021
Locatie: NDSM-werf, Amsterdam
Info & tickets: dgtl.nl/2021-tickets
Facebook-event: facebook.com/events/421732865305915

Post a Comment

#Volg ons op Instagram