De nieuwe Ring Video Doorbell Wired en Ring Video Doorbell Pro zijn wellicht perfect voor jouw woning

Ring Video Doorbell Wired recensie

De nieuwe Ring Video Doorbell Wired en Ring Video Doorbell Pro zijn wellicht perfect voor jouw woning

De nieuwe Ring Video Doorbell Wired en Ring Video Doorbell Pro zijn níét draadloos en daarmee wellicht perfect geschikt voor jouw woning.

Ring Video Doorbell Wired of Ring Video Doorbell Pro

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe videodeurbel voor jouw woning, maar wil je geen draadloze variant die afhankelijk is van jouw wifi, dan heeft Ring een tweetal hele fijne opties. Allereerst is er de uitgebreide Ring Video Doorbell Pro, voorzien van bijvoorbeeld nachtzicht met infrarood. Daarnaast is er de gloednieuwe Ring Video Doorbell Wired, die kan worden bestempeld als goedkope videodeurbel met heel veel waar voor je geld.

Alhoewel veel bewoners anno heden denken aan een draadloze videodeurbel, is dat natuurlijk helemaal geen absolute must. Je kunt gerust kiezen voor een exemplaar dat je in het stopcontact plugt. Immers, de bel die gewoon op stroom werkt zal geen hinder ondervinden van een wifi-netwerk dat niet optimaal functioneert – hoe gering die kans ook is – en afhankelijk zijn van accu’s en batterijen.

Ring heeft een fraai aanbod van niet-draadloze deurbellen, waarbij er een luxe Pro-variant is en een compacter model dat een stuk goedkoper is. Lees hieronder meer en ontdek welke van de twee het beste bij jou situatie past.

Ring Video Doorbell Wired

Ring Video Doorbell Wired recensie

De Video Doorbell Wired is de kleinste bedrade deurbel van Ring tot nu toe. Hij wordt geleverd in een compact design met tal van robuuste features, zoals HD-video, tweerichtingsspraak, livebeeld, geavanceerde bewegingsdetectie, personaliseerbare privacyzones en meer. Een hoge prijs-kwaliteitverhouding dus.

“De focus van Ring ligt sinds dag één op het ontwikkelen van beveiligingsoplossingen voor thuis die de echte problemen van klanten oplossen. Met de Ring Video Doorbell Wired bieden we features die er echt toe doen in een klein, compact design. Zo hebben klanten meer keus bij het selecteren van de videodeurbel die het best bij hun behoeften aansluit”, zegt Jamie Siminoff, oprichter van Ring en Chief Inventor. “Voor slechts 59 euro is de Ring Video Doorbell Wired een geweldige en betaalbare optie voor iedereen die er net mee begint of die zijn of haar Ring-beveiliging wil uitbreiden.”

Betrouwbaar & toegankelijke thuisbeveiliging

De Ring Video Doorbell Wired is een gebruiksvriendelijke, betaalbare oplossing met tal van functies. Zo kan de bel worden aangesloten op de bestaande deurbelbedrading, biedt hij alles wat nodig is om thuis of onderweg te zorgen voor gemoedsrust, en komt hij met indrukwekkende standaardfuncties. Beschikbaar op de Ring Video Doorbell Wired zijn onder meer 1080p HD-video met nachtzicht en tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking. De bel biedt een duidelijk gezichtsveld en de mogelijkheid om bezoekers vanaf elke locatie te zien en te spreken.

Personaliseerbare bewegingsdetectie stelt klanten bovendien in staat om specifieke zones te creëren om meldingen te activeren en ook kunnen er privacyzones worden ingesteld, zodat gebieden die een huiseigenaar niet wil bewaken worden vrijgesteld. Nadat alle zones zijn ingesteld, stuurt de geavanceerde bewegingsdetectie een melding naar de Ring-app als er beweging wordt waargenomen binnen een bepaalde afstand van de deurbel.

De Ring Video Doorbell Wired kan ook samenwerken met bepaalde Alexa-apparaten. Activeer simpelweg de Ring Skill in de Alexa-app en zeg: “Alexa, show me the front door” om livebeeld op je Alexa-apparaat te zien, of zeg: “Alexa, talk to front door” om te praten met degene die voor de deur staat.

Ring Video Doorbell Wired nieuw

Video Doorbell Wired kopen

De nieuwe Ring Video Doorbell Wired zal vanaf mei te koop zijn voor 59 euro op Ring.com en Amazon. Meld je vandaag nog aan om een melding te ontvangen wanneer de Ring Video Doorbell Wired beschikbaar is.

Ring Video Doorbell Pro

Ring Video Doorbell Pro

Met onder meer gepersonaliseerde bewegingssensoren, 2,4 GHz en 5 GHz wificonnectiviteit, 1080p HD-video en tweerichtingsspraak, is de Video Doorbell Pro de meest geavanceerde deurbelcamera voor woningen. Je hebt altijd en overal contact met wie er thuis aanbelt, dankzij een directe melding op je smartphone, tablet of PC als een bezoeker aanbelt of de gepersonaliseerde bewegingssensoren activeert. Zie, hoor en spreek met wie er voor de deur staat als jij dat wilt.

Het ultraslanke ontwerp en verwisselbare voorpanelen geven de Ring Video Doorbell Pro een luxe afwerking die past bij de stijl van elke woning. Dit is mede dankzij de 4 verwisselbare voorpanelen die zijn inbegrepen. Ga jij voor nikkel-satijn, crèmekleur, Venetiaans brons of zwart?

Verschil tussen Video Doorbell Pro met stekkeradapter en Video Doorbell Pro (bedraad)

Let op, je kunt kiezen voor een Video Doorbell Pro in twee varianten. Hoewel beide sets precies dezelfde Video Doorbell Pro bevatten, verschillen ze qua installatiemethode en of een Chime standaard is inbegrepen.

De Video Doorbell Pro met stekkeradapter wordt niet geleverd met een Chime en is eenvoudig in gebruik te nemen dankzij de meegeleverde stekkeradapter, die in een normaal stopcontact past.

De Video Doorbell Pro met vaste bedrading wordt standaard geleverd met een Chime en moet met behulp van de meegeleverde transformator en zekeringsset (V2) op het elektriciteitsnet van thuis worden aangesloten.

De Video Doorbell Pro met stekkeradapter kun je eenvoudig zelf installeren, maar voor de installatie van de Video Doorbell Pro met vaste bedrading raden we aan die door een gekwalificeerde professionele installateur te laten uitvoeren, zodat de veiligheidsprocedures voor het spanningsvrij maken worden gevolgd.

Ring Video Doorbell Pro

Video Doorbell Pro kopen

De nieuwe Ring Video Doorbell Pro met of zonder Chime is momenteel verkrijgbaar met korting. Betaal nu slechts 179 euro in plaats van 249 euro via Ring.com en je ontvangt de bedrade videodeurbel zonder Chime, of kies voor de Video Doorbell Pro met stekkeradapter en Chime, en betaal nu slechts 199 euro in plaats van 284 euro via de officiële webshop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram