VIDEO: De totstandkoming van Justin Bieber’s West Coast Customs Rolls-Royce “Uriel”

Justin Bieber's Rolls-Royce "Uriel" west coast customs video

VIDEO: De totstandkoming van Justin Bieber’s West Coast Customs Rolls-Royce “Uriel”

Bekijk de totstandkoming van Justin Bieber’s Rolls-Royce “Uriel” door West Coast Customs in deze video. De bouw van de custom auto nam drie jaar in beslag.

West Coast Customs heeft een video onthuld waarin de bouw van Justin Bieber’s custom Rolls-Royce Wraith wordt uitgelicht. Oprichter en CEO van West Coast Customs Ryan Friedlinghaus legt uit dat het project drie jaar in de maak was en dat Bieber oorspronkelijk probeerde het Rolls Royce 103EX Vision 100-prototype te kopen, maar dat dit niet lukte omdat Rolls Royce het ‘onbestuurbare’ prototype niet zou verkopen.

Van de 3D-scanning, de op maat gemaakte fabricage, de lak in Gloss Silver en Matte Grey tot het op maat gemaakte interieur en geluidssysteem, is “The Uriel”, zoals Friedlinghaus het noemt, een van de meest uitgebreide bouwprojecten van West Coast Customs tot nu toe. De video eindigt met Justin Bieber die arriveert om zijn eerste rit in het voertuig te maken, waar hij wordt weggeblazen door de creatie, en krijgen we te zien hoe de wieldoppen ervoor zorgen dat de auto eruitziet alsof hij zweeft tijdens het rijden.

Wat vind jij van Justin Bieber’s Rolls-Royce “Uriel”?

Fotocredits: West Coast Customs

Post a Comment

#Volg ons op Instagram