Een bril die je meer energie geeft? Ja, het kan écht!

polette computerbril blauw licht bescherming

Een bril die je meer energie geeft? Ja, het kan écht!

Een bril die je meer energie geeft? Ja, het kan écht! Bescherm je ogen tegen blauw licht met de brillen van polette.

polette computerbril blauw licht bescherming

Een jaar geleden kenden we het amper, maar inmiddels is ‘Zoom’ niet meer uit ons leven weg te denken. Het woord is zelfs in meerdere varianten opgenomen in het coronawoordenboek en daarnaast was het in de race voor ‘woord van het jaar 2020’. Hebben we echter allemaal in de gaten dat het beeldscherm niet goed is voor de gezondheid en energie slurpt?

We maken dagelijks dankbaar gebruik van dit softwareprogramma en vele andere apps, maar onze ogen zijn daar minder blij mee. Computers, laptops, tablets en telefoons stralen namelijk constant blauw licht uit. In een rapport van de Gezondheidsraad staat dat je ogen beschadigd kunnen raken wanneer je een korte tijd in sterk licht van de zon of kunstmatige bron kijkt. Daarnaast is het een enorme energielek. Tijd om je ogen eens wat extra liefde te geven dus.

Minder goede concentratie tijdens het thuiswerken

Ben jij sinds de lockdown minder lichamelijk actief, maar voel jij je ondanks het (deels) thuiswerken wel vermoeider? Dat is niet zo gek als het lijkt. Blauw licht heeft invloed op je biologische klok en kan daarom je slaap verstoren. Dit kan op lange termijn zorgen voor een minder goede concentratie en prestatie, zo meldt het RIVM.

Bescherm je ogen tijdens het werk én bingewatchen

Brillenmerk polette heeft nu een computerbril coating die maar liefst 40 procent van het blauwe licht van je beeldscherm blokkeert. Ben jij geen brildrager? Je kunt deze bril ook zonder sterkte bestellen zodat jij je ogen altijd beschermt tijdens het werk of een avond Netflixen.

Een computerbril van polette aanschaffen? Je kunt elke bril upgraden voor slechts €15. Dus zie jij een mooie bril, dan zorgt polette ervoor dat dit een exemplaar wordt met glazen die beschermen tegen blauw licht. De computerbrillen zijn trouwens ook verkrijgbaar voor kinderen.

polette computerbril blauw licht bescherming

Over polette

In tegenstelling tot traditionele opticiens is polette een revolutie in de optiekwereld. Hoe? Door hun klanten volledige transparantie te geven. Door alle tussenpersonen tussen fabrikant en klant te verwijderen, onderdrukken ze in feite alle onevenredige marges die de groothandelaren en wederverkopers vaak krijgen. Al hun brillenglazen zijn geproduceerd in eigen laboratoria en zijn krasbestendig, ontspiegeld en beschermd tegen UV400. “Je hoeft geen compromissen te sluiten over wat een noodzaak is in jouw leven”, aldus de betrouwbare brillenboer.

polette computerbril blauw licht bescherming

polette computerbril blauw licht bescherming

Post a Comment

#Volg ons op Instagram