Eerste blik op Tom Holland, Zendaya en Jacob Batalon in ‘Spider-Man 3’

Spider-Man 3 trailer eerste beelden

Eerste blik op Tom Holland, Zendaya en Jacob Batalon in ‘Spider-Man 3’

We hebben een eerste blik op Tom Holland, Zendaya en Jacob Batalon in Spider-Man 3. Nu is het wachten op de eerste trailer!

Spider-Man 3 trailer eerste beelden

Tom Holland, Zendaya en Jacob Batalon hebben een eerste blik gedeeld op de langverwachte Marvel Cinematic Universe Phase Four-titel, Spider-Man 3. Hoe gaat de derde aflevering in de Spider-Man-serie heten?

De drie franchisesterren deelden op Instagram om filmstills waarin Peter Parker (Holland), MJ (Zendaya) en Ned (Batalon) onderzoek doen op een computer en een ogenschijnlijk oud huis en een griezelige kelder verkennen. Ze maakten ook van de gelegenheid gebruik om hun eigen kijk op de Spider-Man 3-titel te onthullen, waarbij Zendaya voor Home Slice ging, Batalon zijne Home-Wrecker noemde en Holland voor E.T. ging met Phone Home.

In Spider-Man 3 zal Alfred Molina terugkeren als Otto Octavius ​a.k.a. Doctor Octopus/Doc Ock, uit de door Tobey Maguire geleide franchise, terwijl Jamie Foxx zijn rol uit de door Andrew Garfield geleide franchise als Max Dillon/Electro weer zal oppakken. Ondanks de casting-connectie van de drie Spider-Man-franchises, bevestigde acteur Holland onlangs dat Maguire en Garfield hoogstwaarschijnlijk niet in de aankomende film zullen verschijnen – tenzij Marvel de informatie voor hem verborgen had gehouden. Wij verwachten een multiverse met alle personages, allen leidend naar de film Dr. Strange and the Multiverse of Madness.

Bekijk de eerste afbeeldingen hieronder en blijf op de hoogte voor de officiële titel en trailer. Spider-Man 3 gaat half december 2021 in première.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tom Holland (@tomholland2013)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Zendaya (@zendaya)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jacob Batalon (@lifeisaloha)

Post a Comment

#Volg ons op Instagram