TRAILER: Behind-the-scenes bij Juventus met nieuwe ‘All or Nothing’-documentaire

All or Nothing: Juventus voetbaldocu prime video

TRAILER: Behind-the-scenes bij Juventus met nieuwe ‘All or Nothing’-documentaire

Behind-the-scenes met nieuwe All or Nothing: Juventus-documentaire van Prime Video. Een voetbaldocu met o.a. Cristiano Ronaldo, De Ligt en Buffon.

Amazon Prime Video en voetbalclub Juventus kondigen de gloednieuwe Italiaanse Amazon Original exclusieve docu-serie All or Nothing: Juventus aan, die het team van onder andere superster Cristiano Ronaldo, levende legende Gianluigi Buffon en onze landgenoot Matthijs de Ligt volgt tijdens het huidige seizoen 2020/21.

All or Nothing: Juventus neemt kijkers mee achter de schermen van de iconische voetbalclub tijdens een cruciaal seizoen en volgt alle belangrijke gebeurtenissen, waaronder de komst van Andrea Pirlo als nieuwe hoofdtrainer van de club. De docu-serie zal het Allianz Stadion van binnen en van buiten laten zien en de toonaangevende trainingsfaciliteiten in Turijn. Daarnaast zal het zich richten op de unieke aspecten van de Club Bianconero [“wit en zwart”] en op haar identiteit, welke diep gevestigd is in de Italiaanse cultuur en geschiedenis, maar altijd met een blik op de toekomst.

De voetbaldocumentaire gaat verder in op het doorzettingsvermogen, de inzet en de toewijding die nodig zijn om op het allerhoogste niveau te kunnen concurreren, en geeft fans van dichtbij toegang tot de spelers, de staf en het management.

“We zijn ontzettend trots om tot de internationale partners van de All or Nothing franchise te behoren,” zegt Giorgio Ricci, Juventus’ Chief Revenue Officer “Dit betekent een nieuwe stap voorwaarts in de constante evolutie van onze club. De samenwerking met Amazon Prime Video past perfect tussen twee succesvolle merken met een wereldwijd bereik en een voortdurend verlangen om uit te dagen, te veranderen en te creëren op een innovatieve manier. We kijken ernaar uit om de wereld te laten zien wat het Juventus-merk echt is en wat het echt betekent, met de onbetwiste kwaliteit en unieke touch van de All or Nothing-serie”.

Amazon Original All or Nothing: Juventus wordt later in 2021 exclusief gelanceerd op Prime Video. Het wordt geproduceerd door Fulwell 73 (I Am Bolt, Sunderland ‘Til I Die, The Class of ’92), met Executive Producers Leo Pearlman en Ben Turner, en Showrunner Richard Cooke. De serie sluit zich aan bij de All or Nothing-franchise met eerdere voetbaldocu-series zoals All or Nothing: Manchester City en het onlangs gelanceerde All or Nothing: Tottenham Hotspur.

Wist je dat er voor 2021 ook een voetbaldocu over Bayern München onderweg is?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram