Gelekte afbeelding lijkt derde generatie Apple AirPods en Case te tonen

AirPods 3 derde generatie Apple AirPods

Gelekte afbeelding lijkt derde generatie Apple AirPods en Case te tonen

Gelekte afbeelding toont derde generatie Apple AirPods en Case. Check snel de potentiële look van de aankomende AirPods 3 release.

 AirPods 3 derde generatie Apple AirPods

Na maanden van geruchten is er een uitgelekt beeld opgedoken van wat naar verluidt de derde generatie Apple AirPods en de bijbehorende case is. Bij eerdere meldingen werd opgemerkt dat de aanstaande release qua prijs en prestaties zou vallen tussen de AirPods- en AirPods Pro-modellen die momenteel op de markt zijn.

Met dank aan 52Audio, toont de gelekte look een AirPods Pro in-ear-ontwerp dat allereerst de verwijderbare oordopelementen mist. Bovendien lijken stuurpenregelaars en drukvereffenaars ook te ontbreken in het afgebeelde model. De bijbehorende behuizing lijkt ook een kleiner ontwerp te zijn van de ‘case’ die bij de AirPods Pro wordt geleverd.

52Audio merkt ook op dat het “zeer waarschijnlijk” is dat de derde generatie Apple AirPods zowel actieve ruisonderdrukking als ruimtelijke audio zou kunnen hebben, door gebruik te maken van vergelijkbare AirPods Pro-hardware.

Nieuwe geruchten melden dat de Apple AirPods 3 al begin maart moeten arriveren. Ga jij de derde generatie AirPods kopen?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram