TRAILER: Preview van aankomende film ‘Mortal Kombat’ toont gewelddadige preview met bekende gezichten

Mortal Kombat trailer

TRAILER: Preview van aankomende film ‘Mortal Kombat’ toont gewelddadige preview met bekende gezichten

De trailer van de aankomende actiefilm Mortal Kombat toont een gewelddadige preview met bekende gezichten. Ga jij kijken in april?

De eerste trailer voor de langverwachte aankomende verfilming van de Mortal Kombat-videogames is eindelijk hier en biedt een blik op de plotpunten die tot nu toe via de promotie-posters zijn geplaagd. De film, met in de hoofdrollen Lewis Tan, Jessica McNamee en Josh Lawson, komt op 16 april uit.

Het verhaal volgt Cole Young (een nieuw personage ontwikkeld voor de film), die wordt opgenomen in een wereldwijde, historische gladiatorengevechtsring, waarin hij moet vechten om te overleven tegen een reeks van de meest herkenbare personages uit de franchise: Sub-Zero, Scorpion, Raiden en Kano behoren tot de bevestigde personages.

Aangezien dit Mortal Kombat is, pronkt de trailer alleen al met een reeks heftige en bloederige ‘Finish Him’-geïnspireerde bewegingen: armen worden uit kassen gerukt, kunai-bladen gaan door hoofden en een ongelukkig personage lijkt in tweeën te worden gesneden door een muur. Het verhaal reist tussen New York, het platteland van Japan en verschillende kerkerachtige arena’s.

Bekijk de trailer bovenaan en check de volledige film wanneer deze op 16 april uitkomt. Klik hier voor meer trailers & filmnieuws.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram