adidas kondigt YEEZY BOOST 350 V2 “Ash Blue” & “Ash Stone” aan

YEEZY BOOST 350 V2 "Ash Blue" & YEEZY BOOST 350 V2 "Ash Stone"

adidas kondigt YEEZY BOOST 350 V2 “Ash Blue” & “Ash Stone” aan

adidas kondigt YEEZY BOOST 350 V2 “Ash Blue” & YEEZY BOOST 350 V2 “Ash Stone” aan. De sneakers lanceren exclusief in verschillende regio’s.

YEEZY BOOST 350 V2 "Ash Blue" & YEEZY BOOST 350 V2 "Ash Stone"

Kanye West en adidas introduceren vlak voor het einde van februari nog twee YEEZY-releases, waarbij ze de immer populaire YEEZY BOOST 350 V2 hebben gestoken in de nieuwe kleurstellingen “Ash Blue” en “Ash Stone”. Hoewel beide paren een gelijkenis qua naam hebben, heeft elk paar een volledig ander kleurenschema dan het ander. De lanceringen van het schoeisel vinden regiogebonden plaats, waaronder een selectie in Nederland.

De “Ash Blue” is gecentreerd rond een monochromatische mix van grijstinten, maar weeft subtiel de gelijknamige blauwe tint in het Primeknit-bovenwerk voor een cool contrast. De post-dyed monofilament zijstreep wijkt af van de rest van het ontwerp door een warme gele tint aan te nemen, en tweekleurige doorschijnende middenzolen zorgen voor meer ijsblauwe en grijze tinten.

De “Ash Stone” biedt een warmere, meer aardse mix van kleuren door meerdere bruintinten te mengen met een zachte grijze strook op de bovenkant. Net als zijn “Ash Blue” tegenhanger, komt het meest opvallende detail van de “Ash Grey” via de zijstreep – hier gekleed in een heldere perzikkleurige tint. Bolvormige tussenzolen mengen koud grijs en aards bruin om de look af te ronden.

Zowel de YEEZY BOOST 350 V2 “Ash Blue” als de YEEZY BOOST 350 V2 “Ash Stone” staan gepland voor een release op 27 februari via adidas en YEEZY Supply, en elk paar wordt naar een specifieke regio’s gebracht. Zo zal de “Ash Blue” beschikbaar zijn in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en India, terwijl de “Ash Stone” arriveert in Europa, Rusland, Oekraïne en de APAC-landen. Elk paar is geprijsd op een standaard € 220.

YEEZY BOOST 350 V2 "Ash Blue"

YEEZY BOOST 350 V2 "Ash Blue"

YEEZY BOOST 350 V2 "Ash Blue"

YEEZY BOOST 350 V2 "Ash Stone"

YEEZY BOOST 350 V2 "Ash Stone"

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram