TRAILER: “Hitman 3” is nu verkrijgbaar op alle consoles en dit kun je verwachten

Hitman 3 kopen review

TRAILER: “Hitman 3” is nu verkrijgbaar op alle consoles en dit kun je verwachten

Hitman 3 is nu te koop voor de PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One, Google Stadia en PC. Check snel de trailer van de spannende en dramatische trilogie-finale

IO Interactive lanceerde enkele weken terug het derde en laatste hoofdstuk van de populaire game-serie Hitman. De lanceringstrailer hierboven toont wat we Hitman 3 kunnen verwachten. Op welke console ga jij de finale spelen?

De clip van twee en een halve minuut toont de verbluffende locaties van de game, met Dubai, Dartmoor, Berlijn, Chongqing, Mendoza en de epiloog in Roemenië, en biedt ook een glimp van de verschillende vermommingen en methoden van moordaanslagen die de franchise zo populair hebben gemaakt. Aangezien het de finale is in de World of Assassination-trilogie, heeft de game een meer duistere benadering, waarbij Agent 47 en zijn lang verloren gewaande vriend en collega Lucas Gray eindelijk een einde kunnen maken aan Providence.

Gamers die Hitman uit 2016 en Hitman 2 uit 2018 bezitten, kunnen de locaties van de vorige game importeren naar deze finale-uitvoering. David Bateson is terug in zijn rol als Agent 47, naast Isaura Barbe-Brown als Olivia Hall, John Hopkins als Lucas Gray, Jane Perry als Diana Burnwood en Philip Rosch als The Constant.

Bekijk de volledige lanceringstrailer bovenaan en bestel nu online jouw exemplaar van Hitman 3 voor de PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One, Google Stadia en pc. Check tot slot hieronder de reviewclip van het gerenommeerd IGN.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram