Ook een sacai x Nike Vaporwaffle “Sail”-samenwerking is onderweg

Ook een sacai x Nike Vaporwaffle “Sail”-samenwerking is onderweg

Eerste afbeeldingen van de sacai x Nike Vaporwaffle “Sail” met gumkleurige zool zijn opgedoken. Ga jij de nieuwe sacai x Nike sneaker kopen?

sacai x Nike Vaporwaffle "Sail"

Nike heeft op dit moment misschien wel de sterkste lijst aan samenwerkingen lopen binnen de sneaker-industrie, waaronder die met het Japanse luxe label sacai. De oprichter van het merk, Chitose Abe, bewees recentelijk met diverse sneaker-onthullingen al dat we dit jaar veel van de twee kunnen verwachten. Vandaag worden we verrast met zelfs een nieuwe Vaporwaffle-uitvoering, voorzien van een fraai ‘Sail’-thema.

Waar er onlangs nog een sacai x Nike Vaporwaffle sneaker onthuld met een grimmig zwart bovenwerk en gomkleurige bodem, is dit nieuwste exemplaar wel degelijk vergelijkbaar, maar dan met wit in plaats van zwart, gecombineerd met de gomkleurige zool. Het engelachtige canvas is verankerd door vergelijkbaar gekleurde kunststoffen die de basis, hals en veters vormgeven. Van daaruit sieren romige tinten de swooshes en overlays op de achterkant en voorvoet, waarvan de eerste is uitgedost in soepele lederen stoffen, terwijl de laatste is behandeld met boterachtige suède. Branding op de tongen en hielen komt in de vorm van zwarte, contrasterende Nike- en sacai-letters. De beroemde dikke, dubbel gestapelde tussenzooleenheden die naar achteren uitlopen, worden ook overspoeld met een lichtbruine kleur en komen onder elkaar te zitten met een volle buitenzool van gom.

Er is nog geen officiële release-informatie aangekondigd, maar de sacai x Nike Vaporwaffle “Sail” sneakers zullen normaal gesproken in de komende maanden worden gelanceerd voor € 180,- per paar.

sacai x Nike Vaporwaffle "Sail"

sacai x Nike Vaporwaffle "Sail"

sacai x Nike Vaporwaffle "Sail"

Post a Comment

#Volg ons op Instagram