COMME des GARÇONS BLACK’s Nike Air Zoom Talaria is minimalistisch statement

COMME des GARÇONS BLACK x Nike Air Zoom Talaria

COMME des GARÇONS BLACK’s Nike Air Zoom Talaria is minimalistisch statement

De aankomende COMME des GARÇONS BLACK x Nike Air Zoom Talaria is een minimalistisch statement. Ga jij de sneakers kopen?

COMME des GARÇONS BLACK x Nike Air Zoom Talaria

COMME des GARÇONS BLACK gebruikt vaak en graag een donkerder palet voor de klassieke Nike sneaker, en het aanbod van dit seizoen vormt daarop geen uitzondering. De lancering van de samenwerkende Air Zoom Talaria-sneaker is nu officieel aangekondigd.

De Air Zoom Talaria is niet meer gezien sinds de serie opnieuw werd gelanceerd die loopt tussen 2016 en 2017, en is een van de meer vooruitstrevende ontwerpen van ontwerper Tinker Hatfield, met het debuut daterend tot 1997. De sneaker werd gepositioneerd als hardloopschoen met Nike’s eigen Zoom Air-demping, die werkt door de druk van de voet te gebruiken om trekvezels in de tussenzool samen te drukken die, bij een botsing, een uitbarsting van energie vrijgeven wanneer je afzet.

Nu is CdG BLACK terug om de sneaker nieuw leven in te blazen. Het model verschijnt uiteraard helemaal in het zwart, zoals alles dat afkomstig is van het meer toegankelijke CdG-submerk. Het bovenwerk is vrijwel volledig gemaakt van suède, met leer dat het ontwerp opsplitst rond de neus, het bovenblad, de kraag en bij de hiel, waar je op de laatste trouwens een contrasterend wit merk vindt.

Ton-sur-ton stiksels lopen over de zijpanelen, waar je aan de zijkant een klein ingegraveerd Swoosh-logo op het achterste stuk ziet, wat feitelijk het tweede stukje branding op de schoen markeert. De finishing touch van het merk komt op de volledig leren tong, die verschijnt in een glanzende zwarte bubbel. Een volledig zwarte leren voering en een zwarte buitenzool met Nike’s kenmerkende wafelontwerp op de buitenzool maken het paar compleet.

Bekijk de COMME des GARÇONS BLACK x Nike Air Zoom Talaria hieronder en koop een paar voor jezelf via de website van Dover Street Market, vanaf 12 februari, 11 uur GMT, voor £ 240 GBP, omgerekend zo’n  € 275,-.

COMME des GARÇONS BLACK x Nike Air Zoom TalariaCOMME des GARÇONS BLACK x Nike Air Zoom TalariaCOMME des GARÇONS BLACK x Nike Air Zoom TalariaCOMME des GARÇONS BLACK x Nike Air Zoom TalariaCOMME des GARÇONS BLACK x Nike Air Zoom Talaria

Post a Comment

#Volg ons op Instagram