Jack Daniel’s verrast en lanceert de Tennessee Apple ook in Nederland

Jack Daniel’s Tennessee Apple nederland

Jack Daniel’s verrast en lanceert de Tennessee Apple ook in Nederland

De Jack Daniel’s Tennessee Apple nu ook verkrijgbaar in Nederland. De nieuwe flavored whisky is verrassend fruitig.

Jack Daniel’s Tennessee Apple nederland

Jack Daniel’s Nederland heeft de introductie van de Jack Daniel’s Tennessee Apple aangekondigd voor de Nederlandse markt. Deze nieuwe flavored whiskey combineert de iconische Jack Daniel’s Tennessee Whiskey met de heerlijke frisse smaak van groene appels. Het nieuwste lid van de Jack Daniel’s-familie is gemaakt van de beste ingrediënten die zorgen voor een onderscheidende, maar echte Jack-smaak.

Na een succesvolle lancering begin 2020 in geselecteerde markten in Europa, wordt het nieuwe lid van de Jack Daniel’s-familie nu ook eindelijk in Nederland uitgerold. Jack Daniel’s Tennessee Apple zal liefhebbers van Jack Daniel’s een nieuwe manier bieden om van Jack Daniel’s Tennessee Whiskey te genieten, en tegelijkertijd nieuwe whiskey-drinkers toegankelijk kennis laten maken met Jack Daniel’s en de Jack Flavors.

Wereldwijd blijven gearomatiseerde sterke dranken de belangrijkste motor binnen de categorie sterke dranken. Zo waren in Nederland de Jack Flavors Tennessee Honey, gelanceerd in 2014, en Tennessee Fire, gelanceerd in 2017, de best presenterende smaken (+32%) in de totale whiskeycategorie van de afgelopen twaalf maanden. Met de toevoeging van Jack Daniel’s Tennessee Apple hoopt Jack Daniel’s Nederland dit marktaandeel nog verder uit te breiden.

FRISSE AROMA’S VAN GROENE APPEL

Met 35% ABV bevat Jack Daniel’s Tennessee Apple een perfecte mix van drie soorten appels: McIntosh, Red Delicious en Granny Smith; versterkt door de zoete, krachtige tonen van Jack. Jack Daniel’s Tennessee Apple heeft de bekend zachte smaak van Jack Daniel’s Tennessee Whiskey gecombineerd met het frisse aroma van groene appel.

Martin Huijbregts, hoofd van Jack Daniel’s Nederland: “Het is een erg opwindende tijd voor ons binnen Jack Daniel’s Nederland nu we Jack Daniel’s Tennessee Apple uitbrengen. Met deze smaak kunnen we een nieuw publiek kennis laten maken met Tennessee-whiskey. Met de verfrissende Jack Apple & Tonic hebben we een geweldig alternatief voor een gearomatiseerde gin en tonic.”

Jack Daniel’s Tennessee Apple nederland

JACK APPLE & TONIC SPEELT IN OP HIGHBALL-COCKTAIL-TREND

Jack Daniel’s Tennessee Apple is perfect te serveren als Jack Apple & Tonic, zowel thuis als in een bar. Met deze mix speelt Jack Daniel’s in op de groeiende trend van de highball-cocktails. Deze ‘klasse’ van gemakkelijk te maken, premium cocktails bestaat uit slechts twee ingrediënten: een sterke drank gecombineerd met een alcoholvrije mixer.

Voor de Jack Apple & Tonic vormt Jack Apple de basis. De rest wordt aangevuld met een premium tonic. De optimale verhouding is hier één deel Jack Daniel’s Tennessee Apple en vier delen tonic. Deze cocktail wordt geserveerd in een longdrink met veel ijs en een limoenschijfje of appelpartje als garnering.

Jack Daniel's Tennessee Apple

Jack Apple & Tonic

JACK APPLE & TONIC

  • Vul een longdrink-glas met ijsblokjes
  • Voeg 35 ml Jack Daniel’s Tennessee Apple eraan toe
  • Vul het glas aan met premium tonic
  • Garneer met een schijfje limoen of appelpartje

De kenmerkende Jack Daniel’s Tennessee Whiskey wordt het meest gedronken in goed gezelschap en met mate; de nieuwe toevoeging aan de Jack Daniel’s familie vormt hierop geen uitzondering. De 70cl-flessen liggen vanaf 15 februari in de schappen van Gall & Gall. Andere slijterijen zullen snel volgen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram