SpaceX kondigt officieel pre-orders aan voor Starlink Satellite Internet Service

Starlink Satellite Internet Service elon musk

SpaceX kondigt officieel pre-orders aan voor Starlink Satellite Internet Service

SpaceX kondigt officieel pre-orders aan voor Starlink Satellite Internet Service. De internetdienst van Elon Musk zal $99,- per maand kosten.

SpaceX accepteert nu pre-orders voor zijn Starlink-satellietinternetdienst. Elon Musk‘s Starlink is een project dat onder SpaceX valt en tot doel heeft snel internet naar consumenten overal ter wereld te brengen door een netwerk van satellieten in de ruimte te creëren dat bekend staat als een ‘constellatie’. Er zijn nu meer dan 1.000 satellieten in een baan om de aarde, maar Musk is van plan er tegen 2024 4.425 te hebben ingezet.

Elon Musk maakte bekend dat er tot nu toe “meer dan 10.000 gebruikers in de Verenigde Staten en daarbuiten” zijn die zich al hebben aangemeld voor de breedbandservice – via de bètaversie-test van Starlink in oktober. In mei 2019 maakte een astronoom in Nederland een verbluffende video van 60 Starlink-satellieten die door de lucht zoomen.

Starlink beweert dat de service momenteel “100/20 Mbps doorvoer naar individuele gebruikers bereikt en overschrijdt”. Degenen die zich willen aanmelden, moeten hun pre-orders snel plaatsen, aangezien de website van Starlink opmerkt dat Starlink-services beschikbaar zullen zijn op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt, en zich beperkt tot een select aantal gebruikers per dekkingsgebied. Gebruikers zullen een speciale Starlink-kit – een terminal en wifi-router – moeten kopen voor $ 499 om verbinding te kunnen maken met de satellietservice.

De breedbandservice van Starlink is momenteel beschikbaar voor pre-order via de website van Starlink voor $ 99 per maand. Is deze in potentie razendsnelle en werelddekkende Starlink Satellite Internet Service iets voor jou?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram